Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarhat ez a lány?

Mit akarhat ez a lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A sztori röviden.:

Van egy lány aki megkeresett facebookon sokat beszélgettünk, jókat nevettünk. Egyszer találkoztunk akkor is jól elbeszélgettünk. Nekem már rég óta tetszett a lány így számomra ez valóra vált álom volt. Mint kiderült a lánynak van fiúja. Mikor ez kiderült elmondtam, neki, hogy mit érzek és én többet szeretnék mint barát. Ekkor nem mondta nyíltan, hogy felejts el, csak annyit, hogy egyszer majd biztos megtalálom akit keresek. Azóta nem sokat beszéltünk. Én meg lassan kezdtem beletörődni, hogy így jártam és ez van. Aztán valamelyik nap haver mondta, hogy dumált a lánnyal aki mondta neki, hogy ismét ki akar hívni, hogy találkozunk, dumáljunk. Csak emelett még azt is írta, hogy nem szarik a fejemre, mert attól, hogy nem tetszem neki, még lehetek jófej meg okos.

Na ezzel haver jól összekavarta megint a fejem... Mit akarhat a lány? A személyiségem bejönne neki, de a külsőm nem vagy mi?

2013. máj. 28. 19:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Már, bocs, hogy így rákérdzeke, de a leírtak alapján ennyire nyílván való, hogy dugni akar? Csak mert, hogy egytől egyig ezt válaszoljátok...
2013. máj. 28. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
ezt 100%osan akkor tudod meg ha kipróbálod :))
2013. júl. 15. 14:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy nem fogok vele lefeküdni! Több okból is. Egyik, hogy 14 éves LESZ.

Egyébként ma megint keresett, hogy rég beszéltünk, találkozzunk...

2013. júl. 19. 21:51
 14/14 anonim válasza:

"egyszer majd biztos megtalálod akit keresel" -ebben minden benne van szerintem.

Van barátja, nem Te kellesz neki. Ennyi. Keress mást.

2013. júl. 20. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!