Biszex/leszbi lányok! Szerintetek ez a lány akarhat vmit?
Van egy lány ismerősöm,aki az utóbbi pár hónapban elég sokszor a szemembe nézz,a hajamat igazgatja néha a ruhámat is,mellemet dicséri (jó más lányok is szokták,de vhogy többször szóba hozza)a hülyeségeimet elnézi,nagyon kedves velem ,hol ott kicsit lekezelő és bunkó is tud lenni másokkal,időnként én mondom neki,hogy lehetne finomabban is fogalmazni. A csajsziból nem nézném ki,hogy lenne rá hajlama,barátja is van egy jó ideje.De a viselkedését nem tudom hová tenni.
Facen sokat beszélgetünk,igaz hogy én írok rá legtöbbször,de beszélget velem szívesen.Most a nyár miatt egy darabig nem fogunk találkozni.Ma rákérdeztem volna,hogy miért nézzel mindig vhogy finoman megfogalmazva vagy vmi ilyesmi,de vhogy nem volt jó alkalom rá a beszélgetés során.
A másik,hogy szivesen kipróbálnám lánnyal és fogalmam sincs,hogy mit kéne csinálnom,milyen jeleket adjak neki.Persze lehet az egész viselkedését félre értem,de nekem fura az egész , sose viselkedett velem egy lány sem így,pedig jó részt lány ismerőseim,barátaim vannak!
Én is sokszor a szemébe nézek de vhogy ettől tovább nem jutottunk lehet ő is bizonytalan vagy fogalmam sincs.
Bár tényleg elgondolkodtam azon,hogy csak beképzelem ezeket.
Ti hogy látjátok???
bármilyen tanács,segítség jól jönne!
Szerintem Ő is bizonytalan. Hozd szóba, hogy szerinte milyen lenne-e nővel...mondjuk...és hogy arra mit reagál.
Lehet, csak bizonytalan, és a barátságot nem akarja elrontani azzal, hogy bepróbálkozik...Szerintem akarja...csak ezt barátok közt nehéz kommunikálni :)
Arra gondoltam,most egy darabig én nem írok rá,hát ha ő ír,ha legközelebb találkozok vele ,vhogy megkérdezem tőle vhogy..ma is ha többet tudtam volna vele beszélni,de fél órát beszéltünk csak..ezt meg én nem fogom facen megkérdezni mert akkor nem látom a reakcióit,másrészt lehet tagadná a dolgokat vagy vmi..
én azért vagyok bizonytalan,mert van barátja és elvileg boldogok,de akkor miért viselkedik velem így?
Attól még lehet biszexuális például :)
Hát, vagy megkérdezed face to face, vagy kerülgeted és puhatolod a témát :) És nézed, hogy mit reagál :)
Nekem például van egy lány ismerősöm, Ő is állandóan taperol, meg igazgat rajtam szöszöket, meg minden, de 100%, hogy nem akar tőlem semmit, meg én se tőlem, csak Ő ilyen típus :D
Ha én csinálnám egy csajjal, azt tuti azzal a szándékkal tenném, hogy belemenjen a flörtbe :)
Remélem sokat segítettem :D
akkor lehet,hogy ő is ilyen típus,bár nem láttam még,hogy más lányokkal ezt csinálja és mi még nem is vagyunk olyan nagyon jó bnői szinten csak szimplán osztálytársak, suliba alig beszéltünk aztán érettségi miatt vhogy sokat beszéltünk személyesen is meg facen is,aztán jött hozzánk mert tesóm fodrásznak tanul és ő csinálta a haját aztán,nem akart haza menni és még pluszba 1 órát beszélgettünk..elvileg majd 1 hónap múlva újra jön..
na majd ha találkozunk akkor vhogy rákérdezek,mert nem igazán tudom mivan és ez idegesít ,inkább tudjam meg,hogy csak félre értés volt,mint hogy itt várjak hogy mi lesz..
csak hogy puhatoljam ki a dolgot nem tudom..
köszi a segítségeket! :)
Abból kiindulva, hogy én a szimpla barátnőimmel hogyan szoktam viselkedni...ez már inkább a másik kategória :)
Példák: nem nagyon szoktam hozzájuk menni, vagy ők hozzám- inkább elmegyünk biliárdozni, parkba, bográcsozni /tehát semleges területekre/.
Tapasztalataim szerint...egy csaj akkor "ragad ott valahol", vagy hív fel valakit, ha akar valamit :)
Kipuhatolás: (bár szerintem ez eléggé...egyértelmű helyzet) mutass neki például egy képet, hogy láttad neten ezt, ahol két csak smárol, és mi a véleménye :)
azért jött hozzánk, mert húgom csinálta a haját :)
amúgy mondtam neki,hogy majd lehet csinálok egy medencés partyt és azt mondta szívesen jönne csak hívjam mikor lesz..mondtam oké..
azt kéne :D
majd kiderül mi lesz,a kövi találkozásnál előrébb akarok lépni az ügyben,hogy miért is viselkedik így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!