Jóképű pasi vagyok. Nincs időm ismerkedni. Valaki?
Figyelt kérdés
Valakinek lenne kedve ismerkedni velem?
Dolgozok és sportolok, nincs időm ismerkedni.
2013. jún. 25. 17:11
32/40 anonim válasza:
"Nem üti meg a lécet" ááááá XD
33/40 A kérdező kommentje:
de az elején, hogy felkapták a lányok :) mindenki velem akart ismerkedni.
pedig azt mondják a belső többet számít, mint a külső :)
2013. jún. 25. 19:14
34/40 anonim válasza:
csak szólok hogy a kétharmada fiú volt:D:D
35/40 A kérdező kommentje:
mindegy. úgyse küldtem képet senkinek :)
2013. jún. 25. 19:22
36/40 anonim válasza:
De nem azèrt akartunk képet mert hu de ràizgultunk a témára, én személyszerint csak kiváncsi voltam hogy mire vered a nyálad, mondj kapàsból megmondhattam volna hogy úgy se tetszenél.
37/40 A kérdező kommentje:
hiszi a piszi :)
ha normálisan adtam volna magam elő, és küldtem volna képet egy jópasiról már a virtuális lábam előtt hevernétek.
2013. jún. 25. 19:29
38/40 anonim válasza:
Arra van időd, amire akarod, hogy legyen.
39/40 anonim válasza:
Elmondom neked, hogy fogalmad sincs hogy hogyan kell ismerkedni. És nyomi is vagy, ezt egyből levágta bárki. Namármost neked nem hogy jó csajod nem lesz soha a büdös életben, de még átlagos sem. Verd inkább tovább a p...csödet nyomika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!