Mi a véleményetek azokról a lányokról, nőkről, akik kifestve járnak strandolni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 19:19
1/17 anonim válasza:
Hogy ha belemegy a vízbe leázik rólla
2/17 anonim válasza:
Semmi, én is sminkkel járok a strandra.
Szerintem ebben semmi sincs
4/17 anonim válasza:
azt csinálnak amit akarnak,engem nem zavar...
5/17 anonim válasza:
az hogy úgy is lemossa róla a víz.
6/17 anonim válasza:
annyira rondák hogy még a strandra is mázban mennek ügyelve hogy egy csepp víz se érje az arcukat
7/17 anonim válasza:
hát mivel barátnőm is így jött velem strandra nagyon állat
direkt mindig fejbe lőttem vízipisztollyal hogy egyik fele fehér a másik meg sminkes legyen :D
szal szórakoztatóak mert közbe a fejükre figyelnek és eléggé szerencsétlennek tudnak mutatkozni xD
8/17 Pain for Pleasure válasza:
Önbizalom hiányosok.
9/17 anonim válasza:
Én nem mennék sminkkel strandra egyrészt úgyis lefolyik másrészt meg nagyon tuti lehet amikor beleég a bőrödbe a smink. De nem ítélek el másokat emiatt, ha neki jó így akkor menjen sminkkel strandolni. Senkinek semmi köze hozzá.
10/17 Nirata válasza:
Szerintem is fölösleges
De bármilyen sportoláshoz is az
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!