Fiúk, mi a véleményetek a könnyen kapható, laza erkölcsű lányokról? Ők csak arra kellenek, vagy komolyabb kapcsolatra is?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 19:53
1/12 anonim válasza:
Attól függ, ha minden 2. pasinak oda adja magát akkor annyit hogy k*rva. De ha csak nekem mert ő úgy érzi hogy bennem megbízik és a többi, akkor nincs akadálya.
2/12 anonim válasza:
Hát ha kapcsolatban komolyan veszi a dolgokat és nem lép félre akkor komolyra is. 23/F
3/12 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nem hánytorgatnátok fel neki, hogy milyen könnyen odaadta magát, vagy, hogy hány pasival volt előttetek viszonya? Nem taszító ez?
2013. jún. 7. 19:58
4/12 anonim válasza:
Tehát akkor előtte is gyorsan adtad magad? Mert ha tényleg hetente váltogattad akkor akármennyire is tetszel én nem mennék bele egy kapcsolatba...
5/12 anonim válasza:
Egy ilyen lány miatt vesztettem el a barátnőm....
Nem fogta fel,hogy nem akarok tőle semmit!
Szal meg van a véleményem róluk!
6/12 anonim válasza:
Az ilyenekkel szóba se állok. Minek?
7/12 anonim válasza:
Ha pont szembejonne, es azert mondjuk alapvetoen huseges bir lenni, akkor tul tudnam tenni magam rajta. De magamtol valoszinuleg nem kezdemenyeznek, illetve ha lenne valami, akkor nyilvan hamarabb dobnam, mint egy nem "rovott multu" lanyt.
8/12 A kérdező kommentje:
"Tehát akkor előtte is gyorsan adtad magad? Mert ha tényleg hetente váltogattad akkor akármennyire is tetszel én nem mennék bele egy kapcsolatba..."
Felröhögtem :D Nem rólam van szó, ez a leírás jellemez engem legkevésbé, akár apáca is lehetnék XD
2013. jún. 7. 20:08
9/12 anonim válasza:
3-as vagyok, azthittem rólad van szó. De azért egy bizonyos k*rvasági fok felett a normálisabb csávók elfordulnak az ilyen hetente új pasikra vadászó lányoktól, és maradnak a páwák az ilyeneknek. Felénk csak ilyen k*rvák vannak jó lenn egy két apáca erre is ;D
10/12 A kérdező kommentje:
Naja, csak az "apácák" általában nem olyan vonzóak, mint a ledérek :D
2013. jún. 7. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!