Fiúk! Mit gondoltok a szuz lányokról?
Figyelt kérdés
Inkább idegesít,vagy megéri veluk 'kínlódni'?2013. jún. 6. 18:49
2/23 anonim válasza:
Mivel én is az vagyok,így nagyon is megéri küzdeni értük.Mert nem kínlódás az biztos!
F20
3/23 anonim válasza:
nem kínlódás,nekem élvezet ha olyan élvezetet okozhatok,amilyenbe még nem volt része.
4/23 anonim válasza:
szerelmesen: "megéri"
egyéb: macera
7/23 anonim válasza:
Megéri :) Mert utána a lány akar majd mindig többet :)
8/23 anonim válasza:
Én egy volt barátom nevében mondom, hogy nem éri meg. Majdnem 4 hónapig voltunk együtt úgy, hogy csak pettingeltünk, és ő szívesen várt volna rám, én viszont ott hagytam, mert nem akartam neki adni a szüzességem. (már előre várom a lepontozókat..)
De hozzátenném, hogy nem e
9/23 anonim válasza:
Bocsánat, nem akartam elküldeni még. Tehát csak annyi, hogy a szűz lány nem feltétlenül kínlódás, ha úgy alakul, pár nap/hét alatt is meg lehet fektetni, szóval ne általánosítsunk..
10/23 anonim válasza:
Örülnék neki,ha egy lánynak én lehetnék az első.De aztán lehet,hogy faképnél hagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!