Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy legyen...

Mit csináljak, hogy legyen pasim? L18

Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom,eddig nem is nagyon zavart,de most h a barátnőim közül csak nekem nincs így elég rossz. Főleg ha majd megyünk a fiúikkal vhova ott leszek egyedül. Nem tudom hogy kell ismerkedni,vagy legfőképp azt hogy hol.Most, hogy nyár van járok strandra többet mozdulok ki otthonról, de még csak nem is tetszek senkinek,nem is jön oda hozzám, senki.Van kutyám vele is megyek sétálni,mint kimozdulás. Szeretek sportolni,jó az átlagom, nem vagyok egy bányarém,mégsincs senkim. Mit tegyek?

2013. jún. 23. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hiába jársz pl kutyát sétáltatni,nagyobb az esély ha valami menhelyi fogadó napra mész és azokat a kutyákat viszed el,ott csatlakozhatsz más emberekhez,randomba csak úgy ez elég hülyén jöhet le az utcán.

Strandra is hiába jársz ha külön vagy/különcnek érzed magad.

Ahhoz hozzá kell szólj másokhoz.

2013. jún. 23. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
priiivibe ird mar meg,hogy hol laksz!!!!Csak érdekel ennyi.
2013. jún. 23. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos összegért cserébe vállalom, hogy leszek a pasid. Közösségi oldalon bejelölheted, hogy kapcsolatban vagyunk, készítünk néhány közös képet, sőt ha fizeted a nyaralást, akkor még oda is elmegyek, hogy ne légy egyedül.
2013. jún. 23. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg írj rám :P
2013. jún. 23. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!