Hogyan tudnék teljes életet élni, hogyan tudnék boldog lenni lányok nélkül, ha nekem a magány a sorsom a genetikai adottságaim miatt?
Figyelt kérdés
Igen, már rájöhetettek, hogy ronda vagyok, egy újabb genetikai selejt, aki alányok szemében csak egy undorító, érzés nélküli báb, akit ők kedvükre bánthatnak, csúfolhatnak. Rengetegszer megkaptam már, hogy ronda vagyok, úgy beszéltek velem, mintha egy undorító kis férek lennék. Megutáltam a lányokat, érthető mód és már tarto is tőlük, nem is tarotk egy lánnyal sem kapcsolato, kegyetlenek és csak a helyes fiúkkal jópofinak úgyis. A problémám, hogy depressziós vagyok, halálfélelmeim is vannak és értelmetlennek tartom így az életem, minden egy nap kimegyek az utcára, a városba és szerelmes párokat meg szebbnél szebb ányoakt látok, de eszembe jtu, hogy milyen kegyetlenk velem és ráeszmélek nekem ezeknél semmi esélyem, a mgány a sorsom. Annyira fáj, hogy csúnyának tartank és nem akarnak tőlem semmit, legalább haverkodnának velem, nem éreztetnék, hogy egy féreg vagyo, semmi tiszteletet nem mutatnka felém, még egy kutytá is többre tartanak tőlem és kedvesebbek ahhoz is. Fáj, hogy mindig is egy rendes barátnőre vágytam, sajnos érzelme,s szeretgetős fiú lennék, de persze ezt is titkolom, hisz ez gyengeség és hát a külsőm miatt úgysem kíváncsi egy lány sem rám, talán jobb, hogy nem tudják, még ezzel is bántanának, hogy milyen szánalmas vagyok. Lényegében rájöttem a csajozás titkára, helyesnek és kell lenni és a lányok szeretnek téged.2013. jún. 22. 23:51
11/14 anonim válasza:
Szia. Én szép lány vagyok, mégis magányra vagyok ítélve. Ez nem genetika kérdése.
12/14 anonim válasza:
Egy megoldás van. Szépen leülsz egy sarokba, és megvárod, míg kimúlsz ! Meglátod, össze fog jönni ! Ha elsőre nem is , csak gyakorolni kell ! Menni fog ! Majd ird le , hogy mire jutottál.
13/14 anonim válasza:
10. Most ez komoly? Ilyet mondtak neki? De taplók...
Amúgy nem genetika kérdése, hanem személyiség. Általában azok a helyes fiúk sokat adnak magukra, rengeteg barátjuk van, bulizni járnak, ott ismerkednek. Az az alapszint, hogy nem merik őket csúfolni, mert van sok haver, aki ezt megbosszulja többszörösen is.
Valószínűleg te nem vagy társasági ember, ezért lehet.
17/L
14/14 anonim válasza:
Akkor sz**d le a csajokat, nézd levegőnek, adj értelmet az életednek, csináld azt amihez kedved van, csajozás helyett gondolj másra, ne járj Disco-ba ahol azt látod, hogy mások jó nők seggét fogják miközben ezt Te nem teheted meg, ezek helyett inkább nézz filmeket, sportolj, szerelj autót vagy csináld azt ami Téged érdekel. Kösd le magad dolgokkal vagy, ha épp nincs semmi nézz egy filmet, egyél popcornt, pepsivel és ne gondolj az előítéletes lányokra, akiknek fontosabb az arc, mint a belső értékeid. Egyébként 22 éves vagyok, nekem se volt még csajom, én se vagy jóképű macsó, de hát nem baj, mással kell foglalkozni a lányok helyett, akik csak keserűséget okoznak neked, épp úgy, mint nekem, én is rendes srác vagyok, de ezt le**arják, mert mikor meglátnak és nem jövök be nekik, onnantól már szóba sem állnak velem, szóval sajnos ez van. De szedd össze magadat, mint én és ne érezd szarul magadat senki miatt, ha bár én is **arul érzem magam, ha megbántanak, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!