Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 'néma' srác hol ismerkedjen?

Egy 'néma' srác hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés
Annyira sokáig éltem remete üzemmódban (3 év), hogy majdhogynem beszélni is elfelejtettem, kapcsolatépítésre képtelen vagyok jelenleg. Tudok beszélni, de kifejezni nem tudom magam. Talán aszociálissá váltam, vagy elbutultam és ez nagyon zavar. Kellhet egy ilyen fiú egy átlagosabb lánynak? Mivel tudnám életbe rázni magam megint? :/

2013. jún. 17. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Könyvtárban.
2013. jún. 17. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
silent discoban
2013. jún. 17. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:

"Mivel tudnám életbe rázni magam megint? :/"

- haverok buli fanta!!!!!!!

ismerkedj meg egy sráccal (nem buzulás), csak megmondod neki hogy nincsenek haverjaid és lógni akarsz valakivel stb stb.... ha vele már jobban megy akkor jöhetnek a csajok

4/8 anonim ***** válasza:
egy pszichológus segíthetne a problémádon:)
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem jövök ki a férfiakkal egy korábbi konfliktus miatt (csúnyán lenyúlta a jelöltem).
2013. jún. 17. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Hagyjuk má'. Lenyúlta mi? Ez nem így működik, ha egy picit is tettél volna érte, és lát benned rációt a lány, nem tudja senki sehogy lenyúlni. Nem kell erre kenni. Okold szépen magadat, hogy félős vagy és nem mered kinyitni a bagólesődet. De ezen változtatni kell, amit ezen kérdés feltevésével már legalább manifesztáltál. Ha nem is feltétlen pszichológushoz kéne járj, de neten chat-elj. Annyi hely van, hogy csak na. De ne úgy, hogy egyből sikered lesz, csak bontogasd a szárnyaid. Minden kezdet nehéz. És akinek lövése nincs hogy kell beszélni a nőkkel az hatalmas hátrányból indul úgy is, de mindez fejleszthető. Amúgy nem vagy ezzel egyedül. A Műegyetem 70% ilyen.:D
2013. jún. 17. 19:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kenem, de nem ismered a történetet, ne ítélkezz! 2 hónapig folyamatosan tepertem, amikor pedig már látszott, hogy kedvel, véletlenül találkozott haverommal (ez utólag derült ki), aki 1 este alatt ágyba vitte.
2013. jún. 17. 19:20
 8/8 A kérdező kommentje:
És ez még a fentiek előtt történt, szóval megalapozta. De nem ez az egyetlen eset.
2013. jún. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!