Miért nem találnak egymásra az emberek?
Úgy érzem egyedül vagyok a nagyvilágban. Tudom, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, sokan mégsem vállalják fel, csak élnek a magányukban... Nehéz reménykedni benne, hogy vannak még normális emberek. Bár kitudja, talán mások szemében én sem esek bele a
"normális" kategóriába... Ettől függetlenül szívesen ismerkednék emberekkel, akár priviben. Érdekelnek más nézőpontok, történetek, életek. Újra hinni szeretnék az emberekben.
19/l
2es mert nem látod az ok okozati összefüggést
azért érzi magát egyedül mert sokan elrejtik ugyanezt az érzést.
Prof. Shevy
Igen, a technika fejlődése szerintem is nagyban hozzájárul ehhez az elzárkózottsághoz, csak nem tudom elhinni, hogy minden embernek ez így tökéletes. Hogy képesek félre tenni az agyuk egyik mély zugába a kétségeiket, és beállnak a többi mellé. Nekik megy az ismerkedés is, hiszen könnyű lélektársat találni maguknak...
Az embereket meghülyítette először a mozi, aztán a televízió, aztán az internet. Mindenki tökéletes álompárt keres magának, miközben mindenki tökéletlen bizonyos szempontból. S ezzel semmiféle probléma nincs is.
A problémát inkább ott látom, hogy korombeli nők olyan arrogáns és beképzelt mentalitással mászkálnak az utcán, mintha ők köhögték volna fel a Naprendszert. Kinek kell egy ilyen nő? Aztán persze két feles után egy ostoba bunkó megkapja, és csodálkozik a lány, hogy miért bánnak úgy vele mint egy darab szarral.
Ha az embereknek negyedakkora egójuk lenne, mint amekkora. És tizedannyit kockulnának a monitoraik/okostelefonjaik előtt, akkor lehet, hogy nem lenne mindenki gátlásos, bunkó, sérült és még sorolhatnám.
Hol lehet ismerkedni? Szórakozóhelyen? Nekem speciel nem kell olyan nő aki ha nem velem megy el, akkor elmegy a mögöttem érkező fickóval. Ez egy rossz vicc.
A társkeresőkön se lehet ismerkedni, mert még csak válaszolni sem válaszolnak az ember levelére, lehet az bármilyen kedves levél.
Ez egy ilyen világ. Mindenki kifelé azt mutatja, hogy az élete csodálatos, tökéletes, ő egy boldog és sikeres ember, aztán hazamegy, bezárja az ajtót, és egyedül marad és magányos.
Isten hozott a 21. században.
Nálam jóval okosabb emberek azt mondják mindig, hogy akkor jön el az a bizonyos igazi, amikor az ember a legkevésbé számít rá. A saját tapasztalataim alapján ez nem éppen igaz, de hát higgyünk a csodában.
Nézd meg az utcán a párokat. Nem foglalkoznak egymással, mennek egymás mellett, és közben kizárólag azt lesik, hogy ki nézi meg őket, és kiknek tetszenek. Ez jelenti a mai világban a párkapcsolatot. Akinek ez pedig nem elég az egyedül marad.
Én is egyedül érzem magam a nagyvilágban, de megtaláltam a megoldást; a pénz.
Én már nem hiszek abban a mesében, hogy rátalálok arra, akire rákellene találnom. Úgyhogy nem fárasztom magam azzal, hogy a lehetetlenre vágyok, úgyhogy a sikerért és a pénzért élek.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!