Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találnak egymásra...

Miért nem találnak egymásra az emberek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem egyedül vagyok a nagyvilágban. Tudom, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül, sokan mégsem vállalják fel, csak élnek a magányukban... Nehéz reménykedni benne, hogy vannak még normális emberek. Bár kitudja, talán mások szemében én sem esek bele a

"normális" kategóriába... Ettől függetlenül szívesen ismerkednék emberekkel, akár priviben. Érdekelnek más nézőpontok, történetek, életek. Újra hinni szeretnék az emberekben.

19/l

2013. jún. 10. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
azért nem találnak egymásra az emberek mert elidegwnedtünk egymástol. a tecnika miatt. régebben sokkal társaságcentrikusabbak voltunk. ez ugyanaz mint mikor itt érkezik pár válasz egy kérdésre és a kérdés feltevöje nem azt gondolja hogy "irt Nekem egy másik Ember" hanem azt hogy "kaptam x mennyiségü választ" és pont.
2013. jún. 10. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:
"Úgy érzem egyedül vagyok... ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül". A magyar nyelv egyik csodája ez a mondat. Az emberek pedig mind nemnormálisak. A kivételek meg jól el vannak bújva. Így megy ez sajna.
2013. jún. 10. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:

2es mert nem látod az ok okozati összefüggést

azért érzi magát egyedül mert sokan elrejtik ugyanezt az érzést.

2013. jún. 10. 17:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Prof. Shevy

Igen, a technika fejlődése szerintem is nagyban hozzájárul ehhez az elzárkózottsághoz, csak nem tudom elhinni, hogy minden embernek ez így tökéletes. Hogy képesek félre tenni az agyuk egyik mély zugába a kétségeiket, és beállnak a többi mellé. Nekik megy az ismerkedés is, hiszen könnyű lélektársat találni maguknak...

2013. jún. 10. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
mert ök az egyszerübb utat választják hiszen könnyebb együtt üvölteni a farkasokkal mint egyedül a sarkukra állni és llépni egy társas és ezáltal szebb jövö felé.
2013. jún. 10. 17:33
 6/10 anonim válasza:
100%

Az embereket meghülyítette először a mozi, aztán a televízió, aztán az internet. Mindenki tökéletes álompárt keres magának, miközben mindenki tökéletlen bizonyos szempontból. S ezzel semmiféle probléma nincs is.

A problémát inkább ott látom, hogy korombeli nők olyan arrogáns és beképzelt mentalitással mászkálnak az utcán, mintha ők köhögték volna fel a Naprendszert. Kinek kell egy ilyen nő? Aztán persze két feles után egy ostoba bunkó megkapja, és csodálkozik a lány, hogy miért bánnak úgy vele mint egy darab szarral.

Ha az embereknek negyedakkora egójuk lenne, mint amekkora. És tizedannyit kockulnának a monitoraik/okostelefonjaik előtt, akkor lehet, hogy nem lenne mindenki gátlásos, bunkó, sérült és még sorolhatnám.

Hol lehet ismerkedni? Szórakozóhelyen? Nekem speciel nem kell olyan nő aki ha nem velem megy el, akkor elmegy a mögöttem érkező fickóval. Ez egy rossz vicc.

A társkeresőkön se lehet ismerkedni, mert még csak válaszolni sem válaszolnak az ember levelére, lehet az bármilyen kedves levél.

Ez egy ilyen világ. Mindenki kifelé azt mutatja, hogy az élete csodálatos, tökéletes, ő egy boldog és sikeres ember, aztán hazamegy, bezárja az ajtót, és egyedül marad és magányos.

Isten hozott a 21. században.

2013. jún. 10. 17:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez azért elég szomorú. Bárcsak ne törődnének bele az emberek, lenne bármiféle lehetőség arra, hogy ezen változtatni lehessen. Tudom, hogy rengeteg tényező megakadályozza ezt, és még több embert nyel el ez az egész tömeges észvesztés, vagy agymosás. Hogy akiknek számítana a változás, szükségük lenne rá, ugyanúgy bezárják az ajtót, ahogy mondtad. Aztán lehet törni a fejünket, hogy mit csinálunk rosszul, vagy hogyan tovább, de az ember társas lény, szüksége van arra, hogy valaki támogassa, ossza a nézeteit. És ez így nem fog menni... Legtöbben valószínűleg már csak a csodákban reménykednek, ha reménykednek még egyáltalán. De én is kis naív, úgy szeretném, ha történne valami, ha lenne bármi, megindító dolog...
2013. jún. 10. 17:50
 8/10 anonim válasza:

Nálam jóval okosabb emberek azt mondják mindig, hogy akkor jön el az a bizonyos igazi, amikor az ember a legkevésbé számít rá. A saját tapasztalataim alapján ez nem éppen igaz, de hát higgyünk a csodában.

Nézd meg az utcán a párokat. Nem foglalkoznak egymással, mennek egymás mellett, és közben kizárólag azt lesik, hogy ki nézi meg őket, és kiknek tetszenek. Ez jelenti a mai világban a párkapcsolatot. Akinek ez pedig nem elég az egyedül marad.

2013. jún. 10. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is egyedül érzem magam a nagyvilágban, de megtaláltam a megoldást; a pénz.

Én már nem hiszek abban a mesében, hogy rátalálok arra, akire rákellene találnom. Úgyhogy nem fárasztom magam azzal, hogy a lehetetlenre vágyok, úgyhogy a sikerért és a pénzért élek.

19/f

2013. jún. 10. 21:31
 10/10 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
Örülök, hogy nem csak én vagyok az, aki a technika fejlődéséről, és annak az emberi kapcsolatok megromlásához vezető folyamatáról szokott unalmas perceiben elmélkedni.:) Prof.Shevy azért nagy igazságokat tudsz írni.!
2013. jún. 20. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!