Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csúnya vagyok ezek szerint,...

Csúnya vagyok ezek szerint, el vagyok keseredve, hát tényleg nincs lány, akinek én kellenék, most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mintha én lennék a világ legcsúnyább fiúja. Hiába próbálkozom facebookon egy lánynak sem tetszettem eddig, akinél bepróbálkoztam, amikor meg úgy volta már vele, hogy na akkor most kirakom, hogy jelöljenek, hát egyetlen egy lány sem jelölt vagy írt rám, mintha kerülnének szándékosan Már pedig a profilképemet is leszedtem, ha tényleg ennyire csúnyának látnak, gondoltam, ne lássák, hátha majd így jelölnek és rám írnak, de semmi változás. :/

2013. jún. 22. 15:02
1 2
 11/14 kruse ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat, ha összeszednél csajt és pár hét/hónap múlva szétmentek, akkor azt írnád ki, hogy "miért ilyenek a mai lányok velem?"

Társkeresőt erre találták ki amúgy

2013. jún. 22. 18:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Társkeresőn nincs is környékbeli lány aki volt is vagy nem írt vissza, mert gondolom már öt éve nem is használja vagy nem jött be. Alig van fent valaki a környékemből, sajnos nem pesti vagyok.
2013. jún. 22. 18:58
 13/14 kruse ***** válasza:

jaj, ez gyengusz szöveg, nem csak pestiek vannak, az egész országból... De ez inkább kifogásnak hangzik...

Amúgy meg, én pl. rühellem, ha facebookon bepróbálkoznak, ezért beállítottam h kapcsolatban vagyok. Biztos vagyok benne, h nem én vagyok az egyetlen aki nem díjazza ezt az 'idegenekre írogatunk hátha bejön' stílust

2013. jún. 22. 19:54
 14/14 anonim válasza:
Figyelj, ha ilyen önsajnálatban lebegsz, akkor ne csodálkozz a helyzeteden. Társkeresőzz, éld az életed, majd jön valaki. Vannak jó kis beképzelt csajok, akik jó flegmák meg felvannak vágva, de ne ezen töprengj, próbálkozz és ne und meg mert egyszer majd összejön.
2013. jún. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!