Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyakoris ismerkedés? Mi...

Gyakoris ismerkedés? Mi sülhet ki belőle? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már hónapok óta beszélek 4 évvel idősebb nálam, úgy érzem, hogy ő különleges és több is lehetne de sokat beszél az exéről úgy érzem még nincs rajta tűl bár azt mondja, hogy már nem szereti.

Viszont vannak különleges témák és érzem, hogy őszintén mondja amit mond ez tetszik.

Mi a véleményetek egy interneten kezdődő "kapcsolatról"? Volt valakival itt hasonló?

2013. jún. 21. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálam a távolság megölte az alakuló lehetőséget és a nettes ismerkedésnek a 90% a hazugságon épül sajnos. . .

Magasság súly település mind átverés akkor hogy vársz tőle igaz érzést? jobb 1 személyes találkozás minden kiderül az ex téma is lehet azé mondja sokat mert sok időt volt vele együtt =) és tényleg túl van rajta de nem lehet sajnos tudni de figyeld a szemét amikor mesél róla és kiderül

2013. jún. 21. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálam is, minden stimmel amit felsoroltál. Én összejöttem vele később, de megbántam. Naiv voltam és azt hittem, hogy azokon a dolgokon, amiket én alapvetően nehezen (vagy sehogy sem) tudok elviselni a másikban, majd átnézek rajtuk, esetleg idővel megváltoznak. Nem így lett. Ettől függetlenül szerintem simán megtalálhatja az ember itt is a párját, semmi akadálya ennek. :) A legjobb dolgok sokszor a leglehetetlenebb módon történnek meg.
2013. jún. 21. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:
*fordítottja
2013. jún. 21. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Mégis miért kell húzni hónapokig a személyes találkozást?? Te csak beleszeretsz a képzeleteidbe... ő meg megvezet téged! Nagyon naiv vagy! Tiszta gáz ez az egész!
2013. jún. 21. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!