Más is megfigyelte már ezt?
A külsőre szép lányok sajnos csak külsőre vonzóak, belül üresek, sekélyesek, csak a lájkgyűjtés, a fiúk izomzata, helyessége és a divat meg az agyatlan kiírások érdeklik őket.
A külsőre nem vonzó csajok meg értelmesek, kedvesek, lehet velük bármilyen témában beszélgetni, nem nézik le a fiút, mert épp átlagos külsőre és nem egy tökély gyerek.
Az a baj, hogy szexuálisan nem vonzanak a nem vonzó csajok, ami érthető, természetes, mndenkivel így van szerintem, de az elviselhetetlen jellemük miatt me a szép lányok sem kellenének. Én régebben még az hittem, hogy van olyan lány, aki szép és egyben szerethető jellemre is, de sajnos ma már a sok tapasztalat után nem hiszek ebben és ez eléggé lehangol. :(
Kérdező:Nem,nincs összefüggés a külső,és a belső közt.
3as,lehet illene hozzám.
ez hanyadik kérdésed ma?
vannak normális szép nők, de sajna ők normális pasira is vágynak, nem ilyen nőgyűlölő rinyálóra , bocsi :D
Kisregényt lehetne írni válaszként de csak két dolgot mondok:
- nem, más nem figyelte ezt meg
- ostoba vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!