Más is megfigyelte már ezt ismerkedés során?
ezt én is megfigyeltem. de ismerek olyat is aki electro houset és dubstepet hallgat és úgyan ez jellemző rá
de amúgy tényleg érdekes :)
olyat aki popot meg az új nyálas szarokat tolja konkrétan egyet se ismerek aki nemhogy okosabb lenne de átlagos agyi szintű :D
-----------------
ha mégis lenne ilyen akkor elnézést :) csak én nem ismerem
Állítólag voltak ilyen irányú kutatások, amelyek során kiderítették, hogy akik keményebb zenét hallgatnak, rendszerint intelligensebbek az átlagnál. Ezt azzal magyarázták, hogy mivel nehezebben emészthető a zene, azok tudják igazán értékelni az ilyet, akik "okosabbak" a többieknél.
Persze ez attól függ, hogy kiről beszélünk. Ha egy nagy ősrokker divatribancról, aki ismer annyit, hogy van a Depresszió meg a Road plusz az Alvin (nincs bajom a bandákkal, bár én nem hallgatok ilyeneket), és akkor ő mennyire punk, vagy azt álíltja, hogy ő nagyon durva metált hallgat, amikor a Kornnál tovább nem jutott, akkor nem feltétlenül igaz.
Ez nemcsak lányokra, de fiúkra is vonatkozik egyébként. Sajnos viszont azt vettem észre én is, hogy a tahó, agresszív stílus pontosan ugyanúgy megjelenik a "metálosok" meg a "rockerek" közt, mint az értelmes, intelligens fajta. Mondom ezt úgy, hogy én is metált hallgatok (a zenei náciknak: folkot és folkos blacket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!