Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ázsiai pasikat érdeklik az...

Az ázsiai pasikat érdeklik az európai csajok?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek, de úgy hallottam, hogy a hasonló karakterű lányokat kedvelik inkább. Ez igaz?

2013. jún. 13. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy érdekli öket az europai lány mert Kinában meg keleten sokkal szigorubban neveli ka lányokat még mindig ezért sokkal visszafogottabbak.

De tudjá kazt a srácok hogy átjönnek ide europába aho la sok kiéhezet Jersey Shore meg hasonlon felnött generácio azonnal szétteszi neki a lábait és erölködni se kell mert neki csikszeme van ami most nagyon trendi.

Ezek után persze hogy érdeklödnek... :)

2013. jún. 13. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahol dolgozom vietnámi cégnél, ott a vezetőség szereti a magyar nőinket

Volt olyan hogy születésnapot kellett tartani az egyikőjüknek és mivel náluk nem szokás nőkkel "piszkos" módon flörtölni, így minket kértek meg béreljünk pár nőt

Hát az az élmény amennyi italt bevágtak szegény srácok, hogy legyen bátorságuk ismerkedni szórakozni valami eszméletlen volt :)

Ragaszkodóak nagyon, hálás kis emberek, és elmondható a japánokról is

Tehát igen itt nálunk érdeklődnek felőletek, de náluk többnyire tabu európai nővel járkálni, és itthon ugyanúgy el kell nyerni a bizalmukat

28/f

2013. jún. 13. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is elég konzervatívan lettem nevelve és nekem most egy konkrét pasi tetszik, csak nem tudom, hogyan közeledjek hozzá. Ráadásul magasabb is vagyok nála kb. 15 centi a különbség, de nagyon bejön. Beszélek is japánul, koreaiul, valamint tanulom a kínait, de az olyan ciki lenne , ha egy 165 centis pasi lepattintana.
2013. jún. 13. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!