Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ázsiai fiúkról? Járnátok eggyel?
Én nagy Korea rajongó vagyok, és mindig elalélok, hogy a sorozatokban-klipekben milyen cukik a fiúk. (tudom, hogy nem ez az átlag kinézet ott sem, ezek csak sztárok)
Annyira édesek, hogy meg kell zabálni őket de kapcsolatot nen tudnék elképzelni egy ázsiai sráccal, olyan töketlenek, meg nem is érezném lánynak magamat mellettük... :D Egy magyar srác mellett sokkal nagyon biztonságban érezném magam, meg szerintem az itteni fiúk sokkal helyesebbek! :)
17L
Korea szar, mind a kettő.
De egy japánnak marha nagy hasznát tudnám venni matek zh-kon.
A zene, a kultúra és a pasik terén bizony nagyon különbözhet az érdeklődési kör.
Én is odáig vagyok pl. Svédországért, de a svéd nők nem tetszenek. Érdekel Korea, de egy koreaival se tudnék járni. :-)
#2, te hiszel a sztereotípiáknak? Ezerszer ell lett mondva, hogy ott sem mindenki zseni... Ja, és Korea nem szar! Ha jobban utánanéznél a dolgoknak, nem csak annyit tudnál róla, amit a média nyom belénk. Észak-Korea: kommunizmus, Kim-Jong Un, Dél-Korea: Gangnam Style...
Ennél sokkal összetettebb a két ország...
Fiúval biztos nem, de egy ázsiai (vietnámi/ thai) lánnyal simán el tudok képzelni kapcsolatot.
18F
# 4
Észak-Korea: elmaradott, begyepesedett nép
Dél-Korea: agy mosott, birka banda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!