Miért nem lehet manapság találni olyan lányt, aki a külsején tűl jellemre is hordoz értékeket?
Figyelt kérdés
Mivel fiú vagyok megszívtam, próbálkoznom kell, mert a lányok úgy sem kezdeményeznek nálam, főleg, hogy nem vagyok egy Brad Pitt-svájcinéger-justinbieber-one direction helyes keverék. De elég sok az ellenséges lány vagy az olyan, aki még válaszra sem méltat és csak nagy ritkán találok rendes lányt, aki tisztel annyira, hogy elbeszélget velem legalább, persze van barátja mindnek, de legalább vannak rendes lányok is, a baj, hogy ezek mind foglaltak és nagyon ritkák. Az ember így nem is csoda, ha nem találja a párját. Egy lánynak könnyebb dolga van, ha párt akar, egy fiúnak meg szinten már könyörögnie kell lassan akármilyen lánynál is. Nem igaz, hogy sehol egy lány, akivel összepasszolnánk, akivel kölcsönös lenne a vonzalom, ez olyan elkeserítő.2013. jún. 14. 15:07
1/7 anonim válasza:
De lehet találni.
Csak kersni kell és nem 1-2 hónap után sírni,hogy mission imposible.
3/7 anonim válasza:
Ilyenek ezek a manapság lányok. Ne is foglalkozz velük!
4/7 anonim válasza:
"Mivel fiú vagyok megszívtam," az ilyen hozzáállás miatt nincs senkid...
A rendes lány ritkaság,az biztos.De valamilyen szinten mindenkit érdekel a külső.
5/7 anonim válasza:
Sztem nyugodj le, nem kell túllihegni a dolgot, én le is sz*rom pl. hogy nincs, majd egyszer lesz, én normálisan viselkedek velük, én ilyen bunkóval, amit már sokan írtak nem is találkoztam még, ezekkel én is bunkóznék, mert amilyen az adjonisten, olyan..., ezeket főleg lesz lesz*rom. Ha pedig végleg nincs semmi, akkor elmegyek a kedvenc fizetős csajomhoz, aki mellesleg az egyik legnormálisabb lány, akivel találkoztam idáig, (pedig én csak normálisakkal találkoztam) tök jól vált bnőről ribancra (jó értelemben), olyan hirtelen, h meglepő.
7/7 anonim válasza:
hidd el, nem olyan egyszerű a lányoknak sem.........
ha nem vagy egy olyan modell alkat, már nem is vagy olyan fontos. Nem egyszerű olyan fiút találni, akit más is érdekel. Sok lány van, aki okos, de a vele egyidős, v tőle kicsit idősebb fiúk olyan éretlenek.........
Én már rég óta keresek egy olyan srácot, aki kicsit is értelmesebb............de még nem találtam.
neked is sok sikert kívánok, és hidd el, találni fogsz olyan lányt.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!