Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság sose a fiúk kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Régebben a fiúk mindent megtettek a lányért/nőért. Most meg, a lányoknak kell kezdeményezni. Én ezt annyira nem értem.

2013. jún. 9. 10:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is kezdeményeztem.

Amúgy meg sokan a sült galambot várják.Mások meg félnek a visszautasítástól.

Én is leszólítottam egy lányt.Akinek félreértelmeztem a jeleit.Nézett valamiért.Hát oda mentem.Erre csak annyit felelt:"Azt néztem,hogy lehet ilyen undorítóan mocskos munkásruhába emberek közé menni."

Szal ez még semmi.Ennél durvábbak vannak.

2013. jún. 9. 10:13
 2/17 anonim ***** válasza:
Én még sosem kezdeményeztem, tepertem férfi után. Nekem az igazi férfiak jönnek be és ők mernek kezdeményezni
2013. jún. 9. 10:14
 3/17 Emberek ***** válasza:
100%
az túlzás, hogy nem kezdeményeznek manapság. a legvalószínűbb okok, hogy félnek a visszautasítástól, vagy túl lusták az ismerkedéshez.
2013. jún. 9. 10:19
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert pár puhap*csűt kifogtál, még nem kell általánosítani.
2013. jún. 9. 10:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is a lányok kezdeményeztek, nem a fiúk. A fiú akkor megy oda a lányhoz, ha biztató jelet kap a lánytól, hogy szabad a pálya. Ellenkező esetben koppanni fog.
2013. jún. 9. 10:28
 6/17 anonim ***** válasza:
1. válaszoló. Mesélj már még, ez nagyon durva. xDDD Nekem is voltak ilyenek, amik akkor nagyon sz*rul estek, de ma már nagyon jókat nevetek rajta a haverjaimmal.
2013. jún. 9. 10:32
 7/17 anonim ***** válasza:

Tudod, változtak az idők a legtöbb fiú fullcapas sapkába csőnadrágba buz!s viselkedéssel tűnik fel.:D És a legdurvább hogy sok csajnak ez tetszik..

És hogy a kérdésedre válaszoljak, én kezdeményezni szoktam persze azért elvárom hogy a csaj "jelezze" hogy érdeklődik irántam.

2013. jún. 9. 10:36
 8/17 anonim ***** válasza:
Mert talán a lányok szoktak kezdeményezni?Nem úgy vettem észre.De lehet,hogy csak én vagyok ez alól a kivétel.
2013. jún. 9. 10:42
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Mert:

1) sok lány nem ad jeleket vagy nagyon félreérthetően.

2) sokan bunkók.

3) elszállt igények vannak.

4) megjátsszák az elérhetetlen királylányt

17/F

2013. jún. 9. 12:15
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát ez elég nagy hülyeség, éppenséggel hogy a lányok várják a sült galambot, nem csinálnak semmit, csak bárgyún mosolyognak maximum, amire nem fogunk elsőre ugrani, lévén sokszor félreérthető. Azt, hogy régebben a fiúk mindent megtettek a lányért/nőért az igaz. Viszont akkoriban a lányok/nők ezt ÉRTÉKELTÉK, manapság meg a kisujjadat nyújtod és a karod is kevés. Komolyan, sokszor egy "köszönöm" nem jön a szájukra, az udvariasságot elvből elvárják, holott nekünk sem kötelező minden nővel szemben annak lenni. Az önkritikával is súlyos problémák vannak, elég csak a cicanaciban flangáló 10-12 kg súlyfelesleggel küzdő lányokat nézegetni. Én is vehetnék fel izompólót, de mivel deszka vagyok, ugyancsak röhejesen festenék benne. A kezdeményezésnél meg sosem volt kőbe vésve, hogy azt a férfinak kell, ez 21. századi találmány, amivel a nők a gyávaságukat próbálják megmagyarázni. A nemek között elvileg egyenlőség van, amit a nők bizonyos szituációkban hangoztatnak is. Ne értsétek félre, nem a nőknek kell mindent csinálni, de nem is a férfinak. Az ismerkedés olyan, mint a tenisz, szerva itt, szerva ott, egyik fél sem maradhat ki a játékból. Nekem férfiként meg pont abból van elegem, hogy nekem kell mindent csinálnom és bohóckodásnak tűnik az egész kezdeményezés, egyre inkább tehernek érzem az egészet és nem találok benne élvezetet, mert minden egyes esetben nekem kell mindent csinálnom.
2013. jún. 9. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!