Miért van az, hogy manapság sose a fiúk kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Régebben a fiúk mindent megtettek a lányért/nőért. Most meg, a lányoknak kell kezdeményezni. Én ezt annyira nem értem.2013. jún. 9. 10:09
11/17 anonim válasza:
10-es elmehetsz a francba az általánosító dumáddal. :-) beállhatsz a rinyálok sorába. :-)
12/17 anonim válasza:
Menj el te a fenébe:) Senki sem mondta, hogy minden lány/nő ilyen, ezek az én személyes tapasztalataim. A rinyálástól pedig ugyancsak távol állok,nem szoktam sajnáltatni magam.
13/17 anonim válasza:
9-es vagyok.
Látom a válaszomat lepontozta valamelyik nagyon értelmes.
Nem értem mi a fenének kérdezgettek ilyeneket,ha a válaszokat meg lepontozzátok a francba?
Ezek az indoko,akár tetszik,akár nem.
17/F
14/17 anonim válasza:
#10:Ott a pont,de ezt már én is kifejtettem hetekkel ezelőtt.Ezt hangoztatják,de a legtöbb nő,ha valami jó pasit lát,akkor félre teszi ezt az egész "férfinak kell kezdeményezni" szemetet.Egyenlőség van állítólag,de valójában nincs,mert a nők általában úgy állítják be a dolgokat,hogy ők legyenek előnyösebb helyzetben és a férfiak legyenek az alárendeltek.
#11:egy általánosító kérdésre,csak általánosító válasz érkezhet.
15/17 anonim válasza:
Így is kellene hogyha a lány választ akkor kezdeményezzen ő! Mert ugyebár így van a férfi kezdeményez a nő meg választ! Vagy igen vagy nem! Egyszerűbb lenne fordítva! Nem? nem kellene olyan sok felesleges kőrt futni! És eléggé megalázza sok nő a fiúkat!
16/17 A kérdező kommentje:
4-es, nem nem fogtam ki puh@p*csűeket, csupán a férfiak nagyrésze manapság ilyen.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
2013. jún. 10. 17:50
17/17 anonim válasza:
dehogynem kezdemenyeznek, csak nem nalad mert valoszinu nem vagy valami fonyeremeny, de akkor ne masokban keresd a hibat, mert aki megeri annal igenis kezdemenyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!