Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit gondoltok az elméletemr...

Ti mit gondoltok az elméletemről, tényleg így nő a sikere egy fiúnak a lányoknál?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a magasság vagy a tömeg magával hozza a nagyobb sikert a lányoknál. Ha például egy fiú csak 170centi és 55kiló, akkor szinte alig van esélye barátnőre, de ha már 185centi és 80kiló, akkor bárkit megkaphat, mintha minden csaj a magas és nagy tömegű fiúkra buknak, aki kistömegű és még alacsony is, annak szinte esélytelen a csajozás vagy csak sok-sok szenvedés után talál egy lányt, aki el tudja úgy fogadni.
2013. jún. 20. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én is az utóbbira bukom, főleg, mert 173 cm, és 70kg vagyok.. :D De ha nem csak a példádat nézzük, akkor is igaz, hogy a nagyobb tömegűekre bukom. 20l
2013. jún. 20. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
46%

Na idefigyelj puncika,

Legalább 3 évre visszamenőleg látni a kérdéseket, amikben a magas, testes férfiakról panaszkodik valaki, aki alacsony és sovány.

Most mondom el, mi veled a baj, miért nincs csajod:

Úgy sírsz, mint egy havibajos kisp*csa. Most komolyan, mit vársz? Hogyha (a te elmondàsod szerint) nem vagy attraktív vagy jó fizikumú, ráadàsul egy hisztis punci vagy, miért próbálsz fullos csajt összeszedni? És aztán szidod a lányokat, hogy felszínesek, mert nem jönnek össze egy magadfajta lúzerrel.

Tömegnövelő étrend, súlyzók/sajàt testsúlyos gyakrolatok--->és akkor már eggyel kevesebb dolog miatt fog sírni a szád.

2013. jún. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!