Lányok, ha a buszon leszólít egy pasi, aki nem az eseted, de normális, nem bunkó, szívesen beszélgettek vele?
Attól függ milyen a hangulatom, vagy épp mit csinálok vagy attól, hogy milyen az első benyomásom róla. Mert ahogy állítod ha még nem is olyan jóképű számomra de egy emberről nagyon sok mindent elárul az öltözködése, kisugárzása, mozdulatai, hangszíne, hanglejtése stb ezek alapján döntenék erről.
De én a helyedben nem paráznék ezen. Mert ha udvariasan odamész hozzá és megkérdezed, hogy leülhetsz e vagy azt, hogy lenne e kedve beszélgetni veled vagy mind2 és közben nem vagy betojva sem (mert az nem túl vonzó) és nem is stírölöd akkor miért ne. Ha normélisan viszonyulsz hozzá akkor megengedi. Ha azt mondja, hogy ne haragudj, de mosz nem akkor nem. De ha udvarias vagy egy lány nem fog bunkó, lealázó módon visszautasítani. De sztem ebből senki sem csinál problémát. Csak ne nyomuljon, tapadjon senki se másikra mert az nagyon kellemetlen, zavaró tud lenni, az is ha bámulják nem feltétlenül a dekoltázsát akkor is az.
Én mindenesetre ezt csinálnám amiket leírtam. Tehát vagy udvariasan visszautasítanám, vagy megengedném.
hm, hát szerintem azt nem jó kérdezni, hogy lenne-e kedve beszélgetni.
ha valaki ezzel jön oda hozzám, én már rosszul vagyok. egy, a semmiből felbukkanó ismeretlennel miért lenne kedvem beszélgetni???
csak beszélgessen és kész. majd kiderül, hogy van-e egymásnak mit mondaniuk.
Nem tartom a legjobb megoldásnak ismerkedéshez, de azért szerintem lelehet vágni a jelekből..
Velem már volt ilyen.. lány háttal ült, kicsit szemezgettünk asszem még rámmosolygott is (nembiztos már rég volt) szóval majdnem mondta gyere már ide b+ :D de nem mentem oda mert beszari voltam meg következőnél száltam le. :D
Szóval ja megérhet egy próbát, bizonyos esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!