Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha a buszon leszólít...

Lányok, ha a buszon leszólít egy pasi, aki nem az eseted, de normális, nem bunkó, szívesen beszélgettek vele?

Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 19:03
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
3. csak bátran, ha elküld a csaj, annyit ér, nem veszítesz sokat
2013. jún. 19. 20:32
 12/35 anonim ***** válasza:
33%

Távolsági buszon sem. Retkes kis lúzer vagy ezek szerint, nagyszerű....csak elmondtam a véleményemet és máris személyeskedsz!!! 1, foglalt vagyok, de tekintsük úgy hogy szingli vagyok....Nekem az nem FÉRFI, aki odajön nyalizni egy hülye buszon, amikor kisebb dolgom is nagyobb annál, hogy flörtölgessek. 2. Nem ülök egy buszon más mellé.....csak ha nagyon muszáj. De egy 2 órás úton biztosan nem...

Igen, sokkal jobban járnék én is ha nem szólnál hozzám, mert "annyit érek" szerinted.....én mindenképpen jobban érezném magam tőle, de szerencsére nem utazok távolságin, vagy ha igen, nem egyedül

2013. jún. 20. 13:45
 13/35 A kérdező kommentje:
Valamit nagyon magadra vehettél. Kinek nem inge
2013. jún. 20. 13:54
 14/35 anonim ***** válasza:

nem nekem írtad de,a "kinek nem inge" a legbénább duma, amivel elismerheted hogy általánosítottál....

ha szingli lennék sem kifejezetten örülnék ha egy pasi leszólítana a buszon, hiába távolsági, nem kedvelem az ilyen ismerkedést.

2013. jún. 20. 13:55
 15/35 A kérdező kommentje:
Ok, bocsi, ha megbántottam valakit! Köszi a válaszokat!
2013. jún. 20. 14:00
 16/35 A kérdező kommentje:
14 nem volt még olyanod, hogy "bárcsak leszólítana"?
2013. jún. 20. 14:01
 17/35 anonim ***** válasza:

3 éve párok van azóta nem volt,

de előtte sem emlékszem ilyenre.

2013. jún. 20. 14:02
 18/35 anonim ***** válasza:
54%
12-es, Annyira bírom a buszon az ilyen egó3,14csákat. Te vagy annak a libának a prototípusa, aki felszáll a buszra beterít két ülést a cuccaival, hátradönti ütközésig az ülést, majd amikor mivel sehol máshol nincs hely valaki rászól, hogy szedje már össze magát még ő van megsértődve. Legutóbb egy ilyen bunkó liba, három helyet akart így elfoglalni, amikor annyira tele volt a busz, hogy a lépcsőn is ültek.
2013. jún. 20. 14:04
 19/35 A kérdező kommentje:
Ki beszél nyalizásról 12, elvből nem nyalizok egy lánynak. Normális lányokkal akarok normálisat beszélgetni ahelyett, hogy a retkes kukoricatáblát nézzük mindketten 3órán keresztül. Nem rib@ncot keresek magamnak a buszon, azt könnyebb más helyen.
2013. jún. 20. 14:54
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Pedig van egy két kifejezetten szép kukoricatábla...
2013. jún. 20. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!