Lányok, ha a buszon leszólít egy pasi, aki nem az eseted, de normális, nem bunkó, szívesen beszélgettek vele?
Távolsági buszon sem. Retkes kis lúzer vagy ezek szerint, nagyszerű....csak elmondtam a véleményemet és máris személyeskedsz!!! 1, foglalt vagyok, de tekintsük úgy hogy szingli vagyok....Nekem az nem FÉRFI, aki odajön nyalizni egy hülye buszon, amikor kisebb dolgom is nagyobb annál, hogy flörtölgessek. 2. Nem ülök egy buszon más mellé.....csak ha nagyon muszáj. De egy 2 órás úton biztosan nem...
Igen, sokkal jobban járnék én is ha nem szólnál hozzám, mert "annyit érek" szerinted.....én mindenképpen jobban érezném magam tőle, de szerencsére nem utazok távolságin, vagy ha igen, nem egyedül
nem nekem írtad de,a "kinek nem inge" a legbénább duma, amivel elismerheted hogy általánosítottál....
ha szingli lennék sem kifejezetten örülnék ha egy pasi leszólítana a buszon, hiába távolsági, nem kedvelem az ilyen ismerkedést.
3 éve párok van azóta nem volt,
de előtte sem emlékszem ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!