Lányok, ha a buszon leszólít egy pasi, aki nem az eseted, de normális, nem bunkó, szívesen beszélgettek vele?
De ha ezt az ismerkedést nem szeretik a lányok, meg idegenkednek tőle, akkor mégis hol?? Neten meg az a baj, hogy virtuális, személytelen, az azért nem jó, a szórakozóhelyen megint nem, mert ott csak fel akarják szedni egy körre...szóval akkor hol lehet ismerkedni akkor tényleg?
2-Meg azok a lányok, akik azt mondják nem állnak szóba idegennel, azok nem gondolnak bele, hogy a mostani barátai amíg nem ismerte őket szintén idegenek voltak...és mégis megismerkedett velük valahogy, ha most ők a barátai. :)
Kedves 18: nem terítek be semmilyen ülést sem a cuccaimmal, tudod, nem vagyok két tonna aki befoglal három ülést, mint te valószínűleg :DD
Én csak annyit mondtam, hogy gyűlölöm ha zaklatnak utazás közben (nekem ez zaklatásnak minősül, ennyi, téma lezárva)
Miért lennék ettől egós pitsa?? :D Te nem vagy tisztában a fogalmakkal....legalább ne égesd magad azzal, hogy helytelenül értelmezed a dolgokat. Nem nagy az egóm, önbizalomhiányos is vagyok, nem vagyok sem szép, sem bombanő. De GYŰLÖLÖM ha leszólítanak bárhol is, nekem ez tolakodás. Ha ettől egós pitsa vagyok, hát akkor az vagyok :DDD de te meg egy gyökér, akinek annyi esze van, mint egy papucsállatkának. Ja nem, bocsi, ez szerencsétlen egysejtűekre sértő volt....neked még annyi eszed SINCS!
Csak annyit írtam, hogy nekem nem fekszik...lehet más csajnak ilyen, ennyi.
Amúgy kérdezőnek: én mindig is suliban/társaságban ismerkedtem. Ajánlom ezt neked is...nem érhet meglepetés :D ráadásul nem csak én nem szeretem a leszólítást (mint láthatod :D barátnőim sincsennek oda érte...)
A kérdésre válaszolva: helyzet függő. Az ilyen kezdeményezések sikernéhez nem csak az kell, hogy normális legyen, nem bunkó, hanem hogy nekem milyen kedvem van, fáradt vagyok-e, stb...
Egy 2 órás utazást viszont tényleg feldobhat egy új ismeretség, főleg ha nem az időjárásról akarsz beszélni a csajjal:P
Őszintén megmondom neked, én általában nyitott vagyok az ismerkedésre, de biztos, hogy nem venném jó néven, ha odaülne mellém a buszon egy srác, még akkor sem, ha kedves és normálisan néz ki. Gondolj bele, ott még "szabadulni" se tud a csaj, hova menne el, nem tud lekoptatni rendesen ha nem lennél neki szimpatikus.
Én ha buszozok, rendszerint fülesen zenét hallgatok, és ha leül egy srác mellém, igyekszem még a pillantását is kerülni, nehogy leszólítson :D
én nő vagyok, és én mindenkivel udvariasan beszélgetek, aki megszólít, akkor is, ha nem tetszik.
mondjuk nagyon igyekszem nem bátorító lenni, ha nem tetszik az illető. ilyenkor mindig kicsit izgulok, hogy el ne hívjon valahova.
Mindenesetre bunkó viselkedéssel nem akarom megbántani az illetőt, nem büntetem meg azért, hogy meg mert szólítani. mert igenis értékelem, ha egy férfinak tetszem, akkor is, ha nem az esetem.
mondjuk a 2 óra az tényleg necces, mert a leány nem tud hova menekülni. esetleg az út végefelé mondjál neki valamit, esetleg köszönj el tőle, és legközelebb többet mondjál, és fokozatosan barátkozzatok össze. ha egy idő után mosolyog, meg ilyesmi, akkor nyitott, ha meg nem, akkor az a típus, aki itt korábban felháborodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!