Melyik srácot választanátok ezek alapján?
Adott 2 fiú, kezdem magammal
Fiatal korom ellenére saját családi házam van, a mostani divatok szerint van a kert berendezve, van két rottweiler is akik vigyáznak rám, mivel egyedül lakom így kihasználatlan a lakás jó része, szeretem a motorokat van egy régi modellem, egy krossz amivel erdőbe járok, és egy sportmotorom, hozzáteszem az autókat nem szeretem egyáltalán
A másik srácnak egy kocsija van, emellett szüleivel él egy panelban
Ezek alapján kivel ismerkednétek szívesebben, illetve kivel lenne színesebb az eltöltött időtök? Belső tulajdonságot azért nem is írok mert nincs értelme neten keresztül, de ebből a külsőségekből el lehet dönteni
26 vagyok, a másik srác 24
Külföldön elek, egyedül, melozok, szeptembertöl kezdem a sulit, itt akarok elni. Kicsit se szamitana, hogy neked vagy a masik sracnak otthon mitek van. Azt valasztanam, aki szimpatikusabb, akivel jobban kijönnek. Es aki engem valasztana egy üresfejü, apuci kislanya tucatlany helyett. Ennyi.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!