Melyik srácot választanátok ezek alapján?
Adott 2 fiú, kezdem magammal
Fiatal korom ellenére saját családi házam van, a mostani divatok szerint van a kert berendezve, van két rottweiler is akik vigyáznak rám, mivel egyedül lakom így kihasználatlan a lakás jó része, szeretem a motorokat van egy régi modellem, egy krossz amivel erdőbe járok, és egy sportmotorom, hozzáteszem az autókat nem szeretem egyáltalán
A másik srácnak egy kocsija van, emellett szüleivel él egy panelban
Ezek alapján kivel ismerkednétek szívesebben, illetve kivel lenne színesebb az eltöltött időtök? Belső tulajdonságot azért nem is írok mert nincs értelme neten keresztül, de ebből a külsőségekből el lehet dönteni
26 vagyok, a másik srác 24
Ezek alapján nem lehet megválaszolni a kérdésed. Muszáj mögé képzelni belsô tulajdonságokat.
De ha már választani kellene: én a másik fiúval jönnék össze. Azért, mert nem szeretem a felhajtást. Mellette nem érezném kisebbrendûnek magamat. Együtt tudnánk elkezdeni egy olyan életet, amit Melletted nem tudnék elképzelni. Segítenénk egymást, és a kis egyszerû életünkkel boldogok lennénk.
Ha Veled jönnék össze, Kérdezô, akkor nem érezném jól magam. Tudván, hogy Te túlságosan nagyra tartod azt, amid van. Biztos találsz olyan nôket, akiknek ez kell, de nem mind ilyen.
16/L
én egy szép, okos, intelligens, sötét-barna hajú, nőies testalkatú lányt választanék, mivel hetero fiú vagyok és nem írtad, hogy csak lányoktól kérsz választ :D
Kíváncsi lennék rá, hogy ezekért Te megdolgoztál-e, vagy csak úgy az öledbe hullott?! Az a gyanúm, hogy az utóbbi, úgyhogy nem lehetsz valami szimpatikus ember, bár, lehet, hogy tévedek... Sztem más is így lehet vele, mert ezek szerint nem Téged választottak, hanem a másik srácot ! :P
A lakás örökség kapcsán lett az enyém, amikor is kifizettem a felét nagybátyáméknak, a többi munkálatok és a motorjaim pedig saját költségen lettek vásárolva
Aki úgy érzi hogy felvágok ezekkel, sajnálom de nem lehet máshogy körül írni a leírást, az viszont igaz hogy meg kéne ismernetek aki engem választ de kételkedik
Normális rendes vagyok, mert tudom hogy nem vevő az emberek többsége a szemét nagyképű emberekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!