Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyik srácot választanátok...

Melyik srácot választanátok ezek alapján?

Figyelt kérdés

Adott 2 fiú, kezdem magammal

Fiatal korom ellenére saját családi házam van, a mostani divatok szerint van a kert berendezve, van két rottweiler is akik vigyáznak rám, mivel egyedül lakom így kihasználatlan a lakás jó része, szeretem a motorokat van egy régi modellem, egy krossz amivel erdőbe járok, és egy sportmotorom, hozzáteszem az autókat nem szeretem egyáltalán

A másik srácnak egy kocsija van, emellett szüleivel él egy panelban

Ezek alapján kivel ismerkednétek szívesebben, illetve kivel lenne színesebb az eltöltött időtök? Belső tulajdonságot azért nem is írok mert nincs értelme neten keresztül, de ebből a külsőségekből el lehet dönteni

26 vagyok, a másik srác 24

2013. jún. 19. 11:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
A harmadikkal,aki nem ad részletes bemutatót a vagyonáról,mert ha csak nem hozzá készülök menni,akkor baromira nem fontos.
2013. jún. 19. 11:43
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyagiakat nézve egyértelműen te győztél.. most örülsz?
2013. jún. 19. 11:43
 3/21 anonim válasza:
100%
lehet hogy neked több mindened van de lehet hogy jobban el vagy magadtól szállva mint a másik fiú , de nem tudom mert nem ismerlek szóval lehet h fordítva van , nem tudom , én ugyan úgy ismerkednék mind a kettő személlyel nálam a vagyon nem plusz pont
2013. jún. 19. 11:44
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Te az a tipikus, apuci kisfia vagy. Annyira, de annyira tipikus....
2013. jún. 19. 11:46
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, és ennek most mi értelme van? Semmi. Szerintem buta vagy.

Persze ha két tök ugyanolyan személyiség lenne, akkor az első.

2013. jún. 19. 11:47
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem téged...
2013. jún. 19. 11:47
 7/21 A kérdező kommentje:

Olyat ne írjatok hogy elvagyok magamtól szállva, kizárólag csak azt mondjátok én vagy Ő

Még azzal kiegészítem hogy, én sokat járom a természetet szórakozni nem igazán szeretek mert azon spórolok, a másik srác pedig leginkább csak szórakozni jár

2013. jún. 19. 11:48
 8/21 anonim ***** válasza:

Amelyik normálisabb. Ha a panelos pasi jobb fej, akkor vele, ha te akkor veled. Nem sokat számít nálam, hogy mekkora házad van. De a stílusod alapján nem veled lennék :D

19/L

2013. jún. 19. 11:50
 9/21 anonim ***** válasza:
hát én a másik fiúval
2013. jún. 19. 11:51
 10/21 anonim ***** válasza:

Én ebből nem tudom eldönteni, hogy meylikőtök a szimpatikus. Mert a felsoroltakból csak 1 dolog ami nálam nézőpont lehet, hogy sokat jársz a természetbe.

De igazából ez sem mérvadó, mert attól még lehetsz egy paraszt.

Én azzal lennék aki emberileg hozzám illik. Függetlenül, hogy mid van mid nincs.

2013. jún. 19. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!