Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki itt a...

Van itt olyan aki itt a gyakori kérdéseken megismerkedett valakivel és élőben is találkoztak? Hogyan történt?

Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtént. Egy olyan témájú kérdésre írtam neki privátot, amiben leírta a lány, hogy teljesen el van szomorodva, hogy sosem jött még neki össze semmi sem. Eléggé félénknek tűnt, majd képet cseréltünk. Úgy döntöttünk, hogy adunk egy esélyt egymásnak, így felvettük egymást Facebook-on, beszélgettünk, kicsit megismertük egymás személyiségét. Írta, hogy ilyen emberrel, mint én, még sosem találkozott, nagyon kíváncsi volt rám. Mivel pont Debrecenben voltunk mindketten, összehoztunk egy személyes találkozót, ami olyan jól sikerült, hogy azt mondta, velem volt élete legjobb randija. A legközelebbi találkozó jövő héten lesz. Kicsit elcsúsztunk vele, mert mindkettőnknek vizsgái vannak. Nekem is tanulságos, hiszen életem első kapcsolata lesz, és szeretném belőle a lehető legtöbbet kihozni belőle.

Én 19/F, Ő 20/L

2013. jún. 18. 20:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó ez aranyos történet! :D Sok sikert! ;)
2013. jún. 18. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen. Együtt is vagyunk
2013. jún. 19. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!