Van itt olyan aki itt a gyakori kérdéseken megismerkedett valakivel és élőben is találkoztak? Hogyan történt?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 18:37
2/13 anonim válasza:
Velem volt
Beszélgetünkitt, majd fbn és után taliztunk
4/13 anonim válasza:
Volt, itt beszélgettünk, aztán meg fb-n és lejött hozzám aludni, másnap hazament és azóta nem beszéltünk... :)
5/13 anonim válasza:
Velem volt egy csaj, akivel valami rondomkérdés közben kiderült hogy egy városból vagyunk. Rövide beszélgetés képküldés stb.
Megbeszéltük h találkozunk,én ott voltam Ő nem.Jött valami hülye kifogással,majd a következő alkalmat már meg sem tudtuk beszélni mert egyszerűen nem ír vissza,teljesen eltűnt(valószínűleg ok nélkül tiltott,vagy egész végig csak szopatott franc tudja.)
Volt ez május végén,azóta semmi meg hanyagolom is az ilyesmit.
Ha más nem tanulságul szolgálhat(:
6/13 anonim válasza:
Igen. Azóta együtt is vagyunk már lassan 1hónapja.
8/13 anonim válasza:
Igen, de nem szerelem és szex lett belőle... Csak egy közös program+beszélgetés+sétafika.
9/13 anonim válasza:
Igen 2x.
Az első..."emlékezetes" volt,de a második az nagyon jó :)
És megint fogunk találkozni,remélem alakul :)
10/13 anonim válasza:
Volt, de más témában (kértem segítséget egy adott régióba való utazással kapcsolatban, ő meg mondta, hogy beszéljük meg élőben, úgy egyszerűbb), és azóta is jóban vagyunk, de mivel mindketten férfiak vagyunk, így több ennél nem is kéne:). Amúgy kb. hetente-kéthetente találkozunk, most már több mint 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!