Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy valakit megkedveltetek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Csak itt folytattátok a beszélgetést vagy esetleg személyesen is megismerkedtetek?

Sztorikat várok!

2013. jún. 17. 23:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

igazán csak egyetlen-egyetlenegy fiút:) akibe azóta szerelmes is vagyok, mást nem igazán, de nem is érdekel más:) ő a Minden.

L

2013. jún. 17. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:
én is ismerkedtem meg de találkozni még nem volt alkalom mert valami mindig közbejött. Szeretek itt ismerkedni persze nem célzottan erre használo maz oldalt. Ha valaki rámir visszairok és összehaverkodunk :)
2013. jún. 18. 00:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Ó a fene, ha ennyi kapcsolat összejött itt, engem hogy kerül el? Segg vagyok, ennyi.:D
2013. jún. 18. 00:03
 14/16 A kérdező kommentje:

13 ha ez megnyugtat engem is elkerül :D

üdv a klubban :D

2013. jún. 18. 00:04
 15/16 anonim ***** válasza:
nem volt
2013. jún. 18. 00:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Aha! :D

Eddig kettő lánnyal nagyon szoros kapcsolatba kerültem,egyikőjükkel már kétszer is találkoztam,és persze napin sziten beszélünk fb-n,camozunk,ha úgy adódik sms-ezünk,stb. :)

Igazából a legjobb barátaim lettek! :)

Mindkét esetben ők írtak rám,szimpatikusak voltunk egymásnak,eleinte csak zenékről meg filmekről beszéltünk,aztán picit személyesebb dolgokról,majd úgy fél év után bejelöltük egymást fb-n,és láss csodát,nem voltak pedofilok,se őrült gyilkosok,"átlagos" kamaszok! :)

2013. jún. 18. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!