Ha interneten ismerkedek egy lánnyal és nincs fent egyik közösségi oldalon sem, akkor valószínűleg kamus?
Figyelt kérdés
Ha valaki fent van valamelyik közösségi oldalon, akkor nem kamus szerintem, mert képtelen kamuból 200 ismerőst összeszedni2013. jún. 5. 14:26
1/16 anonim válasza:
Tudtam én,hogy eljutunk ide.Ha nem vagy fent neten nem is létezel :O
2/16 anonim válasza:
Nem hiszem de talán.. Kérj tőle sok képet..ennyit tudsz tenni
3/16 anonim válasza:
Én se vagyunk fent egyik közösségi oldalon sem. De írok ide, tehát vagyok...vagy mégsem?
4/16 anonim válasza:
Én 23f vagyok, nekem sincs fb-m meg ilyen hülyeségek.
Valószínüleg neki sem fontos.
5/16 anonim válasza:
"képtelen kamuból 200 ismerőst összeszedni"
ez sajnos nem igaz, viszont egy Facebook profilról tényleg könnyebb eldönteni, hogy valódi-e
6/16 anonim válasza:
Én ismerek a valóságban is olyan emberekt akik nincsenek fent. most kirtelen 2 jut eszembe akik 30 alatt vannak. Szóval előfordulhat hogy nem kamu :)
7/16 anonim válasza:
Azért az szomorú, hogy az a tény, hogy valaki nem szereti a közösségi oldalakat rögtön arra enged következtetni, hogy az illető "kamu".
8/16 anonim válasza:
Ezt rám is hitték már :/
Kérj tőle egy képet,amin a mai újságot tartja,mint a túszfilmeken :D
9/16 A kérdező kommentje:
8-as
zöld kéz ment XDDDDDDDDDDDDDD
2013. jún. 5. 14:32
10/16 anonim válasza:
A webkamerás megoldás szerintem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!