Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha interneten ismerkedek egy...

Ha interneten ismerkedek egy lánnyal és nincs fent egyik közösségi oldalon sem, akkor valószínűleg kamus?

Figyelt kérdés
Ha valaki fent van valamelyik közösségi oldalon, akkor nem kamus szerintem, mert képtelen kamuból 200 ismerőst összeszedni
2013. jún. 5. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
foley... neked aztán vág az eszed! :D
2013. jún. 5. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
#9 ne idegesíts, hogy erre nem gondoltál!!! :D nagyon át fognak így verni :D
2013. jún. 5. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:

nézd én éppen azért vagyok fent, mert az ismerőseim azt hitték én vagyok a nevem alatt, igaz képet nem rakott fel az illető, sőt még alkotott is ismerősöket, nekem kettő ilyen is van

na azóta vagyok fent, de nem izgat

amúgy a neten lehet ismerkedni, ne a smiley-l legyél elfoglalva, a szöveget nézzed, a fogalmazást és tartalmat, ha valahol zár, nem beszél róla, ott lekezdhetsz gondolkozni, de hidd el, tök jó elemzést lehet adni az emberekről, csak nem tudják N

2013. jún. 5. 14:41
 14/16 anonim válasza:

Szerintem nagy a valószínűsége, hogy ilyenkor nem is lánnyal beszélsz. Ha képet nem küld magáról, akkor még biztosabb lehetsz benne, ha még mobilszámot sem ad, vagy ha te adod, de nem hív fel, akkor is ugyanez a helyzet, ha meg találkozni sem akar veled, akkor meg 100 %-ig biztos, hogy egy srác szívat és a gép előtt röhög rajtad, hogy mekkora egy ökör vagy.

A másik meg, hogy rengeteg "Csak egy csillámpóni, csak egy kisf*szom, stb..." nevezetű profil van a közösségi oldalakon, akik gyorsan bejelölgetnek ezt+azt és vissza is jelölnek nekik, mert milyen cuki, röhejes lesz, hogy van ilyen ismerősük is... Aztán ezeket a profilokat könnyen át is lehet ám nevezni. És a végén megint ott vagy, hogy csak lejáratod magad...

2013. jún. 5. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
én sem vagyok már sehol csak itt:) és nem vagyok fake xDDD:)
2013. jún. 5. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Komolyan! :'D

Én már volt,hogy felhoztam és küldtek is volna,de végül nem kértem :D

Köszi Alfonzína :)

2013. jún. 5. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!