Fehérvári művelt lányok 16 körül?
Örülnék egy művelt lány társaságának, lehet reál vagy humán műveltség is. Ha ezek közül valamelyik passzolna, az remek lenne:D
-Tudja és érti mi az a sajátidő
-Tud titrálni
-Tudja és érti mi az a polimeráz-lánrcreakció
-Tud szkiptelni Unity3D-ben(vagy bármiben)
-Ismeri Nietzsche, Platón(&Szókratész) munkásságát
-Olvasta a Szép új világot
-Olvasott már Kurt Vonneguttól
-Olvasott már Stanislaw Lemtől vagy Asimovtól
Na? Valaki?:D
Ja arra számítottál, hogy a 40 emberből, aki idetéved, pont találsz egy ilyet... ugyanmár
Ha ezek izgatnak
- deriválj harmadfokú függvényeket
- rendezz be egy kémcsőparkot
- asztali appokhoz C++ / Java, webeshez PHP / Ruby
- olvass Freudot is
- Olvass Orwellt (1984; Állatfarm)
- olvass Vonnegutot
...
vagy csak röhögj egy jót ezeken a prog vicceken [link]
megmondom mit tegyél:3
1.szerezze egy átlag, csinos, holt hülye lányt.
2.hitesd el vele, hogy Nietzsche egy körömlakkmárka.
3.nemhogy mindent tudni akar majd róla, de még imádni is fogja.
jó szórakozást! viccet félretéve, nem tudom mennyi életed lehet ha a polimeráz-lánrcreakció a szenvedélyed, és gyakori kérdéseken próbálsz MŰVELT barátnőt fogni magadnak:3 érdekel a filozófia, sokat is olvasok, de ezek túl magas elvárások minden humán létformára nézve
A '84 és az Állatfarm arra vár, hogy elolvassam.
A cipős viccet ismertem, de a oct-oson behaltam, ez a szakállas vicc jutott róla eszembe:D
"10 féle ember létezik, aki érti a binárisokat, és aki nem."
A PCR nem szenvedélyem, csak ismerem. Amúgy mint láthatod, kiemeltem dolgokat a reál tudomány legtöbb irányából, mint fizika, kémia, biosz +egy kis programozás(matek). Utána meg próbáltam kiemelni pár jelentősebb humán irányt, ami engem is érint. És csak annyi volt a kitétel, hogy ezek közül EGY legyen igaz rá. Egyébként meg mit kritizálsz?!:D Te ezek szerint hallottál már Nietzschéről, érdekel a filozófia, pont te lettél a bizonyíték:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!