Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire félnek, kerülik a férfiak nagyon művelt okos nőket?
Okos nő nem létezik. Maradjuk a művelt kifejezésnél.
Ami azt illeti, engem riasztanak a magasan emancipált, felső tízezres kaszthoz tartozó nők. Nem mondom, hogy egy csóró, nincstelen senki vagyok, de egy autót és egy lakást fent tudok tartani egymagam. Na de egy magas státuszú nő mellett egyszerűen egy rakás sz@rnak érzem magam. Úgy érzem, hogy egy kapcsolatban legfontosabb az egymás elfogadása. Én nem tudom elfogadni azt, hogy egy emancipált nő elfogadja az alacsonyabb értékrendem: azt, hogy nekem Suzukim van, neki luxus Audija, nekem egy kétszobás lakásom, neki egy komplett családi háza valami menő környéken stb.
Bárki bármit mondjon, ilyen nem létezik, hogy magas társadalmi szintből egy nő elfogadja az alacsony státuszú férfit, ilyen nincs. Nincs és nincs. Lehet persze ellenérveket hozni, hogy XYZ együtt vannak és boldogok, persze hogy van ilyen elenyésző számban. De ez akkor sem elfogadott.
Egy kapcsolatban a férfi legyen a nadrághordó. Ha a nő rendelkezik magasabb nívóval, abból sajnos visszaélések keletkezhetnek a nő részéről.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!