Fehérvári művelt lányok 16 körül?
Figyelt kérdés
Örülnék egy művelt lány társaságának, lehet reál vagy humán műveltség is. Ha ezek közül valamelyik passzolna, az remek lenne:D
-Tudja és érti mi az a sajátidő
-Tud titrálni
-Tudja és érti mi az a polimeráz-lánrcreakció
-Tud szkiptelni Unity3D-ben(vagy bármiben)
-Ismeri Nietzsche, Platón(&Szókratész) munkásságát
-Olvasta a Szép új világot
-Olvasott már Kurt Vonneguttól
-Olvasott már Stanislaw Lemtől vagy Asimovtól
Na? Valaki?:D
2013. jún. 17. 23:09
1/15 anonim válasza:
Te örökké szűz maradsz csávókám:D
Amúgy tetszik a kérdés:DD
2/15 A kérdező kommentje:
Ja lemaradt 17/f :D
Feltehetőleg igazad van, de ezt nem lehetett kihagyni, meg egy próbát megér:D
2013. jún. 17. 23:12
4/15 anonim válasza:
ez most uye csak vicc? ja és Fehérváron melyik tanítanak meg titrálni?(max az elméletét, számolást)
5/15 A kérdező kommentje:
Ezeket nem nagyon tanítják gimiben, ez volt a lényeg. A titrálás és az Unity szkiptelés kivételével mindegyiket tudom, otthon el lehet sajátítani. Nem iskolai "műveltséget" keresek, nem kitűnő tanulókat, hanem akiket ezek közül vmi érdekel, tudja mi az, és foglalkozik vele. Tudom veszett ügy:D
2013. jún. 17. 23:33
6/15 A kérdező kommentje:
Röviden, ha ezek közül vmi stimmel, akkor van már közös pont. Titrálást meg majd meg akarom tanulni, meg vhogy vissza kéne szoknom a C++-ra, ezért írtam a másik kettőt. (Unity&Titrálás)
2013. jún. 17. 23:35
7/15 anonim válasza:
Unitybe
c#
java scriptek írhatóak csak a tudtom szerint bocs ha tévedek :D
üdv egy másik fehérvári XD
18/f
8/15 A kérdező kommentje:
Opsz, nem jól emlékeztem... Na mind1, C# biztos nem, akkor már sztem lehet nekifekszek a javascriptnek, annak még esetleg linux alatt is láthatom hasznát. De üdv neked is:D
2013. jún. 18. 00:01
9/15 anonim válasza:
nézd meg ezt az oldalt :D talán találsz valami hasznosat is itt :D
10/15 A kérdező kommentje:
Ajj, itt szét offolod az oldalt:D Igazábol csak rá kéne szánnom magam, játék moddolás miatt, de lehet később meg nem is fog érdekelni, ezért lenne nagy kényelem, ah találnék vkit, aki valamennyire tudja, esetleg besegít. Am úgy látom nincs jelentkező, pedig pusztán belső értékeket kértem számon...:DD
2013. jún. 18. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!