Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan ennyit számít a...

Most komolyan ennyit számít a szemüveg?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, és állandóan panaszkodik nekem, hogy amióta szemüveges, sokkal kevesebben szólítják le, meg senki sem viselkedik úgy vele mint eddig. A szemüveg ennyire "megváltoztatja" az embert?

2013. jún. 13. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Az embert nem max a külsejét. A barátnődnek inkább a kisugárzásával van baj mivel ez a szemüveges dolog gátolja lement az önbizalma mert már nem kap annyi bókot és ez a kisugárzását is rombolja. Ha ennyire zavarja használjon inkább lencsét.
2013. jún. 13. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
hát van akinek inkább a kontaktlencse áll jól! szóval igen, befolyásolhat ennyit egy szemüveg!
2013. jún. 13. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az tény és való,hogy máshogy néz ki az ember valamivel,ha szemüvegje lesz!Nekem több éve szemüvegem van,és kb 2 hete lencsét használok,és megmondom őszintén így alig ismernek fel az ismerőseim!

Engem anno mikor szingli voltam éppen hogy többen leszólítottak, a szemcsi miatt!nekem az áll jól,ezért nem is fogok tőle megválni!Az sem mindegy milyen az a szemüveg!

2013. jún. 13. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Bár én férfi vagyok, de voltam így. Szemüveget írtak, tényleg kellett is, mert romlott a látásom.

Egyszerűen nem találtam olyat ami jól állna, vagy legalább tűrhető lenne. Van ilyen. az önbizalmamat taccsra vágta.

Aztán írattam kontaktlencsét, és minden visszaállt a régibe :)

írasson lencsét!

2013. jún. 13. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem mindenkinek jól áll a szemüveg, csak nem mindegy, hogy milyen. Viszont ösztönösen intelligensnek hiszi az illető azt, akin szemüveget lát, legyen az fiú vagy lány, legalábbis ezt olvastam (az én esetemben igaz is).
2013. jún. 13. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szépnek szép, csak az azt jelenti, hogy már genetikailag hibás gyerekeket hoz majd a világra...gondolok én itt csajra. Jah, és a genetikai hibát a látására értsétek, ne pedig, hogy pl. nincs egylába...

Én amúgy szeretem a szemüveges lányokat. Vagyis nem különböztetem meg egyáltalán őket a többitől.

2013. jún. 13. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:

na a "gentikai hibás" kommentelő meg mondta a tutit.Én sosem gondolkodtam így.

azt nézem,hogy jóláll vagy sem,és ha jó akkor ráindulok.

nem sok barátnőm volt de mind szemcsis volt.

úgy hogy barátnőnek üzenem fel a fejjel,és mosolyogj.(sokat számít)

2013. jún. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!