Most komolyan ennyire ronda lennék?
Figyelt kérdés
Most már igazán nem értem...a hatodik pasi koppintott le azzal a szöveggel, hogy: "Agyilag minden rendben van veled, imádnálak, de külsőleg valahogy nem illünk össze. Sajnálom." '78 centi magas vagyok világos bőrű, derékig érő rézvörös hajam van és zöld szemem, nem vagyok deszka,sem kövér, szerintem arányos a testalkatom, talán a csípőm széles....Nem öltözködöm extrémen, igyekszem visszafogottan, előnyösen válogatni a ruhatáramat.Ez ennyire förtelmes lenne?! eddig még "talán" volt annyi önbizalmam, hogy kezdeményezzek, de ezek után... Mihez kezdjek? 20/L2013. jún. 6. 18:46
1/20 anonim válasza:
Lehet,hogy az a bajuk,hogy túl magas vagy és kisebbségi komplexusuk van.Bár nem tudom,hogy kiket céloztál meg.
2/20 anonim válasza:
A széles csípő szerintem szép. Nekem egyedül annyi problémám lenne így a leírt külsőddel, hogy én csak 174 vagyok így magassarkúba már elég érdekes mutatvány lenne egymás mellett :) 23/F
4/20 anonim válasza:
78 cm vagy ?? És csodálkozol hogy nem illetek össze?
5/20 anonim válasza:
Kép nélkül nem tudunk mit mondtani :)
6/20 anonim válasza:
Abszolút nem vagy ronda, ezt most felejtsd is el.
8/20 anonim válasza:
Jöhet az privátban is. #3 vagyok
9/20 A kérdező kommentje:
'78 centi, hogy kijavítsam a figyelmetlenséget:) Mindannyiuk magasabb volt nálam,vagy egymagasak voltunk... 0 magassarkút meg nem hordok, két méterrel már a plafont verdesné a fejem ;)
2013. jún. 6. 18:53
10/20 anonim válasza:
"78 cm vagy ?? És csodálkozol hogy nem illetek össze?"
Így írta:" '78 centi magas vagyok.Ebben igazán semmi félreérthető nincs.Jobban jártál volna,ha csöndben maradsz,akkor talán nem tűnnél tudatlan bunkónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!