Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan ennyire ronda...

Most komolyan ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Most már igazán nem értem...a hatodik pasi koppintott le azzal a szöveggel, hogy: "Agyilag minden rendben van veled, imádnálak, de külsőleg valahogy nem illünk össze. Sajnálom." '78 centi magas vagyok világos bőrű, derékig érő rézvörös hajam van és zöld szemem, nem vagyok deszka,sem kövér, szerintem arányos a testalkatom, talán a csípőm széles....Nem öltözködöm extrémen, igyekszem visszafogottan, előnyösen válogatni a ruhatáramat.Ez ennyire förtelmes lenne?! eddig még "talán" volt annyi önbizalmam, hogy kezdeményezzek, de ezek után... Mihez kezdjek? 20/L
2013. jún. 6. 18:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne magadban keresd mindig a hibát :) Keresd ezután is a nagy őt, majd lesz olyan aki megérdemel téged :) Csak sajnálni tudom azokat akik annyira a külsőre mennek...

Ne add fel! :)

23/F

2013. jún. 6. 18:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Még mindig rosszul írtad xdd
2013. jún. 6. 18:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen, észrevettem :D szóval, harmadik nekifutásra...178 centi vagyok:)
2013. jún. 6. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
lehet hogy igen, lehet hogy nem, kép nélkül nem megy:D hát amúgy meg lehet akiknél bepróbálkoztál inkább az afro-ázsiai szőke feketéket preferálják
2013. jún. 6. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon 3-szor is meg kell gondolni mit írsz, vagy hogyan írod, mert akkor a válaszok nagy része a dolgokon való fennakadás lesz, vagy a GrammarNazi-k trollkodása
2013. jún. 6. 19:21
 16/20 anonim válasza:
Legközelebb, ha ilyen dumával koptatnak le kérdezd meg a miértjét.
2013. jún. 6. 19:25
 17/20 anonim ***** válasza:

A leírásból nagyon szép vagy, talán csak a hajad túl hosszú nekem :)

Rendes véleményt csak képről tudnék mondani... Egy leírásról remélem nem gondoltad, hogy tényleg meg tudjuk mondani, hogy tetszel-e vagy sem! :)

2013. jún. 6. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
Küldj privátba egy képet, és megmondom mit gondolok, de amit leírtál, abból azt tudom mondani, hogy tökéletes a külsőd
2013. jún. 6. 20:08
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem adtam meg konkrét dolgokat, direkt, csak egyfajta típust, arra lennék kíváncsi, hogy ez a típus amibe én "tartozom" mennyire elfogadott szélesebb körökben :)Csak hogy ne kelljen végleg elkeserednem.
2013. jún. 6. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, a pasik nem tudják értékelni a normális nőket
2013. jún. 6. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!