Van olyan magyarországi lány aki szívesen ismerkedne egy székely pasival?
"biztos, hogy nem, nem ismerkedek olyan parasztokkal, főleg nem határontúli magukat magyarnak valló élősködő cigánnyal"
Még helyesen sem tudsz írni, és te cigányozol másokat? mi az, hogy "határontúli" ???
Te csak szeretnéd, hogy annyira tiszta családfád legyen mint a Székelyföldi magyaroknak.
Hagyjuk már ezt. Ne te döntsd már el, hogy milyen vér folyik az ereimben, mert nem ismersz sem engem, sem a családom. És aki nem 100%-osan magyar? Az álljon sarokba, mert a határon túlról azt mondják? Húzzatok már a p.csába.:D
Csak úgy elárulom, hogy dédszüleim Erdély területén laktak, csak ők anno úgy döntöttek, hogy a kész ház helyett inkább egy átalakított ólba költöznek, csak Magyarországon maradhassanak, így kerültem én a határ ezen oldalára.:) Mellesleg 12 km-re lakom a határtól, van fogalmam róla, mit beszélek.
Sok ostoba itt is jól neki esik a határon túli magyaroknak. Én sokkal inkább tartok honfitársnak, magyar testvérnek egy erdélyi magyart, mintsem egy olyan magyarországit, aki lerománozza az erdélyi magyarokat, ugyanis, aki ilyet tesz, az az én szememben saját magát közösíti ki a magyar nemzetből.
Magára a kérdésre nem igazán tudok válaszolni, ugyanis én nem tartozom a szebbik nemhez.Viszont van olyan székely ismerősöm akinek magyarországi felesége van, meg van olyan erdélyi ismerősöm, akinek magyarországi vőlegénye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!