(25 éven felüliek! ) Veletek is előfordul, hogy féltékenyek vagytok a párotok múltjára?
Kérdező, én megértelek, tanácsom az nincs.
26/N
Kérdező, én megértelek. fiatalabb koromban volt egy barátom, aki gyakorlatilag azzal tette tönkre a kapcsolatunkat, hogy kb. minden exével tartotta a kapcsolatot, volt egy, akivel heti, vagy még gyakoribb rendszerességgel. chateltek, telefonáltak, és baráti körben találkoztak is. gyakorlatilag bárhova mentünk, valami ex mindig felbukkant, főleg ez az egy. a lánynak volt már új barátja, és tudtam is, hogy az én barátom engem szeret, és nem ezt a lányt, és hogy nem volt köztük más, legalábbis az én barátom részéről, mint barátság, de annyira zavart az állandó kapcsolattartés, hogy nem tudtam rendesen lereagálni a dolgokat, féltékeny voltam, stb. Meggyőződésem, hogy a nő még szerelmes volt belé, és a volt barátomnak meg imponált, hogy egy másik nő is ugrál körülötte.
Gyakorlatilag ez annyira megmérgezte a kapcsolatunkat, hogy tönkre is ment az egész, én sem tudtam magamat adni, és bár alapvetően nem voltam féltékeny típus, emiatt azzá váltam, és ez a tulajdonság a jövőben is meghatározó lett a számomra.
Ma már úgy gondolom, hogy nem lennék féltékeny, ha valaki egészséges keretek között tartaná a kapcsolatot az exével, mivel én is ezt teszem, de ez mondjuk évi két-három emailt, néhány telefont, vagy valami ilyesmit jelent, és nem heti/napi kapcsolattartást. ez utóbbit továbbra sem tudnám elfogadni, és nem tartom egészségesnek semmilyen körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!