Hol vannak azok a lányok, akiknek nem számít a külső, akik nem néznek el másokat csak azért, mert nem egy hű, de helyes srác vagy hű, de jó csaj?
ma 19:04
Köszönöm :D
Bírom ezt az általánosítást :) Persze, nem állhat kivételekből a világ, de hidd csak el, hogy nem is mindenki annyira felszínes, mint gondolnád ;)
Sok idióta istenbarma. Attól mert ti ilyenek vagytok még nem mindenki egyforma. Nem lehet mindenkit egy kaptafára húzna. Csak akinek nincs esze, az soha nem is fogja megtudni, hogy milyen az, amikor nem csak az van, hogy élek mint marci hevesen. Buli buli hátán és csak a kinézetre megyek. Soha nem a külső számít. Akik ezt nem tudják értékelni azokat nem is tudnak normálisan szeretni és elfogadni a másik embert.
Lehet most nyugodtan beszólogatni. Engem aztán nem érdekel. Az pedig, hogy megkérdőjelezitek az állításomat és engem, hogy én milyen vagyok, hozzáteszem nem éppen a legkedvesebben igen csak dühítő. Mégis, hogy jön valaki ahhoz, hogy olyat állítson valakiről/valakikről ami alaptalan?
Ebben a világban az a rossz, hogy hiányzik az erkölcs, a tisztelet a másik emberrel szemben, a megbecsülés és az értékek.
Ez a gondolkodás egyébként is tipikus városira vall. Ennyit erről.
"Ebben a világban az a rossz, hogy hiányzik az erkölcs, a tisztelet a másik emberrel szemben, a megbecsülés és az értékek."
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Ha nem te vagy a falu bikája, hatalmas izmokkal, és pofával, ha nem kötsz bele fűbe-fába, ha egyetemre tanulni jársz, és nem berúgni és dorbézolni, ha fontos számodra a család, és a barátok, és nem csak felszínes kapcsolatok érdekelnek, ha társat keresel nem pedig dugópajtit, akkor a drága hölgyek úgy elkönyvelnek lúzernek, ahogy azt kell. Őszintén bánom, hogy a szüleim nem agresszív pofátlan bunkónak neveltek, sokkal boldogabb lennék az életben, mert a normális viselkedést a drága hölgyek 99%-a nem tudja értékelni, sőt egyenesen lenézi.
13-as ha te ennyire szerencsétlen vagy, nem lehet veled mit kezdeni.
Elég szomorú, hogy neked csak a vonzalom számít. Azt pedig, senki sem állította, hogy egyáltalán senki nem nézi az arcot. Csak tudod ez másodrendű dolog.
Úgy gondolom, semmi közöd mások magánéletéhez és egyáltalán az életéhez, de elárulom neked, hogy nem vagyok szingli, boldog párkapcsolatban élek már több éve. Nekem te ne akarj megmagyarázni semmit, amihez nem is értesz, és nem is tudod, hogy valójában milyen a másik kapcsolata. Igazán visszavehetnél az arcodból, ugyanis nincs mire fel ilyen nagynak lenni, másrészt pedig ismeretlenül, az interneten bármit lehet írni, holmi oldalon. Veled ellentétben én szókimondó vagyok, vállalom a véleményem bárhol és bármikor.
Egyfajta jómodor és illem a nevelésen is múlik, illetve az embert formálja a társasági is. Tehát mint már említettem, nem kell egy kaptafára húzni mindenkit.
Attól, mert valaki a saját környezetében ilyen negatívumukat tapasztal még nem ok és indok arra, hogy az egész országban ilyen minden nő.
Olyan érdekes, hogy én sem vagyok ilyen, és a környezetemben még jó pár hölgy. De miért is lenne igazam kedves 13? Hisz te vagy a nagy ész. Nem is értem, hogy akkor most miért nem valami tudományon dolgozol ahelyett, hogy ide írsz. Hihetetlen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!