Hol vannak azok a lányok, akiknek nem számít a külső, akik nem néznek el másokat csak azért, mert nem egy hű, de helyes srác vagy hű, de jó csaj?
Figyelt kérdés
Ha van itt ilyen lány, akkor írjon, szívesen ismerkednék már végre olyan emberekkel,akik nem felszínesek.2013. jún. 9. 18:47
1/19 anonim válasza:
én ilyen vagyok.
amikor a páromat megismertem, nem érdekel h h néz ki. bár az is igaz h az elején csak szimpla barátok voltunk sok ideig
2/19 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és szintúgy nem azt néztem, hogy néz ki párom, hanem a belső tulajdonságait részesítettem előnyben.
L
3/19 anonim válasza:
Hazugság mind a kettő. Ilyen nő nincs.
4/19 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok
jó persze számít azért a külső is, de nem az a legfontosabb,és nem is azt nézem előszőr meg egy srácon
7/19 anonim válasza:
"3. Pedig van ;)"
Hörcsög lányok között talán. :-P A humán nőstények lételeme a felszínesség. Amúgy király nicked! :-)
8/19 anonim válasza:
Szerintem az fontos,hogy valaki törődjön magával,hogy ápolt legyen.De amiről nem te tehetsz,én azt nem tudnám elítélni.
Az a baj,hogy a fiúk 99%a is csak a külsőre megy.
9/19 anonim válasza:
Ilyen nincs. Milyen igenytelen ember az aki egyutt tudna olyannal is lenni aki nem jon be neki? Te fiu letedre egyutt tudnal lenni egy gusztustalan kover pattanasos hajas lannyal? Nem? Ohhhh, szoval igy allunk. Mindenki felszines kicsit, es ez jo is szerintem. Mindenki olyannal legyen, akihez vonzodik.mi szerencsere parommal igy is jok vagyunk egymasnak. Errol ennyit....
10/19 A kérdező kommentje:
9-es, de én nem vagyok se pattanásos, se igénytelen, se kövér, csak annyi a bűnöm, hogy alacsony vagyok és vékony meg átlagos a fejem, nem egy hű, de jó pasi kategória.
2013. jún. 9. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!