egy közösségi oldalon megismerkedtem (egy nállam sokkal fiatalabb) lánnyal..... szerelemről szó sincs (egyikőnk részéről sem ..ez biztos)
még soha nem találkoztunk, de nyáron terveznénk egy találkozót (csak is baráti!) ..csak az a gond hogy a szülei nagyon szigorúak meg persze az is közre játszik h ő 14 én meg 20...nagyon helyes, tisztessèges és okos lány ... tetszik egy kicsit de semmi olyan dolgot nem tennék soha..(még ha kérné ..akkor sem!)
a ti szüleitek elengedne titeket ? (kultúrált válaszokat ha lehet..)
2013. jún. 9. 11:52
1/9 anonim válasza:
Engem ebben a korban sehova sem engedtek el, max a barátaimmal. De pont emiatt hazudtam nagyon sokat, mert én is okos lány voltam és tudtam, hogy mi a jó nekem, plusz már akkor is nagyon jó emberismerő voltam.
SZóval nem hiszem, hogy elengedik, de ha szeretné, akkor tuti talál megoldást a találkozóra.
A te hozzáállásod pedig nagyon szimpatikus nekem. :-)
2013. jún. 9. 11:57
2/9 anonim válasza:
engem elengednének:) de amúgy ha szigorúbbak lennének a szüleim, akkor megkérnék egy bnőmet, hogy kísérjen el így nem ketten lennénk/lennétek.. de am simán mondhatja hogy egy barátnővel talizik vagy valami:D:D
2013. jún. 9. 11:58
3/9 anonim válasza:
Ennyi idősen biztos, hogy nem engedtek volna el.
2013. jún. 9. 12:00
4/9 anonim válasza:
Tuti nem. Én 16 vagyok de szerintem most se engednének el és ami a legfőbb és legfonotosabb hogy én sem akarnék! a Szülei jogosan féltik.! gondolj bele te mit tennél?? Nem féltenéd a lányodat/fiadat?Dehogynem! főleg ha még kiskorú és egy nála 6 évvel idősebbel találkozik, akit nem is ismer személyesen csak netről. A sok rémtörténetről amit manapság hallani lehet én tuti nem engedném el...Óvatosság az egész
2013. jún. 9. 12:29
5/9 A kérdező kommentje:
természetesen én is félteném a gyermekemet..
2013. jún. 9. 12:38
6/9 anonim válasza:
Gratulálok annak, aki leszavazott, mert saját élményt írtam le. Mire való az oldal? -.-'
2013. jún. 9. 13:10
7/9 A kérdező kommentje:
hanyadik voltál?
2013. jún. 9. 13:14
8/9 anonim válasza:
első. Csak mert én ilyen voltam még nem azt írtam, hogy neki is ilyennek kell lennie.
2013. jún. 9. 13:27
9/9 anonim válasza:
Nekem 15 évesen 20 éves barátom volt. Amikor elsőnek taliztunk, azt hiszem nem mondtam el, csak miután hazaértem de nem haragudtak 2 hétre rá bemutattam itthon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!