Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek azzal volt az első csók akivel akartátok? Mikor? Hol? Hogyan történt? Szüleitek tudtak róla?
Figyelt kérdés
írjátok le az első csókotok sztoriát :)#csók #elsőcsó
2013. máj. 28. 16:37
1/7 anonim válasza:
engem egy buliban lesmárolt egy srác...hát nem így képzeltem az első csókot,de már mindegy...
2/7 anonim válasza:
dettó. Nekem is a buliba és én sem így képzeltem, de már nem nagyon érdekel.
3/7 anonim válasza:
A legtöbb ember részegen smárolt először.
4/7 anonim válasza:
Nekem harmadik randin tortent, nagyon tetszett a srac mar akkor is :) egy dombteton ultunk, nagyon romantikus volt, mondjuk elegge meglepo :D
es most mar tobb mint 8 honapja vagyunk egyutt, mindennel jobbsn szeretjuk egymast :)
A kerdesekre valaszolva pedig azzal tortent akivel akartam, nekem csak annyi elvarasom volt az elso csokkal kapcsolatban, hogy ne pl egy buliban reszegen. Szuleimnek azt hiszem par nappal ra mondtam meg, a tobbi kerdesre pedig az elejen valaszoltam :)
15/L, 18/F
5/7 anonim válasza:
Nyári táborban megismertem eg fiút, és az egyik estét végigbeszélgettük, aztán mikor indultam aludni, puszit akartam adni az arcára, de helyette lekapott. Nem így terveztem de jobb volt, hogy nem izgultam legalbb rajta. Szüleim tudták, mivel látták:D 14 éves voltam.
7/7 anonim válasza:
Hát igen.. de tényleg sokkal jobb volt így szerintem, mert utána mikor barátom lett már nem féltem ettől hogy hú, első csók:D És igazából szép emlék (éjszaka, holdfény, ölelés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!