Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók? Segítség!?

Figyelt kérdés
Ma megvolt az első csókom,nagyon élveztem de éreztem,hogy összenyálazom a barátnőmet :( ő azt mondta majd következő alkalommal jobban fog elsülni,de én nemtudom :( Béna vagyok,hogyan tudnék jól csókolni???Nem akarom elszúrni,nagyon szeretem és nem szeretnék egy ilyen dolgot elrontani :(
2013. máj. 11. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha túlságosan ráizgulsz akkor sok nyál termelődik a szádban. Ez teljesen normális emberi tulajdonság, idővel már sokkal simábban fog menni, amikor már természetes lesz a csók, észre se fogod venni. 18F
2013. máj. 11. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az majd jön magától:) Amúgy spórolj a nyállal Csak finoman:)
2013. máj. 11. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen,szinte "nyáladzottam",nem láttam a szemében azt az elégedettséget. :( de segítenétek abban,hogy milyen mozdulatokat tegyek az ajkaimmal?
2013. máj. 11. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman nyald meg az ajkait.

Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét.

2013. máj. 11. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :DD sokat segítettél,megy is a pipa :*
2013. máj. 11. 22:04
 6/6 anonim válasza:
Szia:) Ne paráz ezen. Az a bajod hogy nagyon túl reagálod az egészet és túlságosan félsz. Sajnos ezt nem lehet megmagyarázni hogy hogy kell meg minden. Ez akkor fog jönni amikor csinálod és próbáld minél jobban csinálni. Hidd el érezni fogod hogy és ne félj tőle :) Szia
2013. máj. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!