Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha feladom a...

Szerintetek, ha feladom a csajozást és csak barátkozni próbálok lányokkal, akkor van esélye, hogy egy magamfajta csúnya srácnak végül mégis lesz barátnője, akár a lány barát akár más csaj esik belém?

Figyelt kérdés
Igazából én már nem fűzök semmmihez sem komoly álmmokat. Valahogy elindultam egy lejtőn pár éve, amikor elkezdtek csúfolni a külsőm miatt és rájöttem, hogy milyen csúnyának is tartanak engem a lányok. Aztán ahogy csajozgattam egyre többször éreztem, hogy undoronak egyesek tőlem, főleg a bulikban, mintha valami leprás szörny lennék. Akkor már indultam a lejtőn lefelé, de igazán még nem csajoztam, míg lassan másfél éve, hogy aktívan csajozgatok és bizony elég sok durva dolgot kaptam a külsőmmel kapcsolatban. Ráadásul olyan dolgok miatt gúnyoltak, amin változtatni sem tudnék, ha akarnék sem. Egy ideje már leadtam a szintet és olyan lányoknál próbálkoztam inkább, akik nem jöttek be a fiúknak, nem voltak fiú rajongóik, ilyesmi. Na itt volt egy-két csaj, akinek mintha bejöttem volna, de végül rá kellett jönnöm, hogy ők is leléptek egy másik sráccal, aki bejött nekik jobban külsőre, amikor már megindult az önbizalmuk, hála nekem. Azóta már nem is tudom mit kéne tennem, de egy pár napja már gondolkozom, hogy talán fel kéne adnom az egész csajozást már úgyis unom, hogy alapból olyan lánynál nincs is értelme próbálkoznom, aki kicsit is bejön, mert azok az átlagos lányok is kapnak legalább 10 rajongót, míg a szebbek meg akár 200-at is, ha nem többet, főleg a facebookonak köszönhetően, ahol már a világ másik végéből is arab meg néger rajongók is írosgatnak a csajoknak meg lájkolják az összes kiírásukat, így érthető, ha a csajok elszálltak és már úgy vannak vele, hogy ők bárkit megkaphatnak, akkor minek érnék be, egy érző szívű, de csúnya sráccal. Valahogy ez is a baj velem, hogy van szívem és túlságosan együttérző típus vagyok. Olyan lányhoz valamiért nincs szerencsém, aki inkább érzelmes, elmélkedős, álmodozós típus lenne, mintn én és inkább visszahúzódó, félénk, szerény vagy már abban sem vagyok biztos, hogy az ilyen lányok is kedvesek lennének velem, lehet ők is kinevetnének, ha meglátnának. Nem is értem én már ezt, lehet tényleg ostoba voltam, hogy arról álmodtam van valahol egy lány, aki más, mint a többi, aki különleges, aki meglátja belsőmet és a külsőm ellenére is tovább néz be a lelkembe. Annyira utálom, hogy ilyen érzelmes, érzékeny típus vagyok. Persze nem mutatom ki, mert erősnek kell látszani, de van, hogy sírni tudnék egy szerelmes párt látva, olyan jó lenne csak megölelni egy aranyos, kedves lányt, aki megérdemli vagy szeretetre vágyik. Tudom, hogy nekem nincs esélyem a csajoknál, de van egy olyan érzésem, ha barátkoznék is a lányokkal, akkor sem lennének kedvesebbek velem, nyílván ugyanúgy gúnyolnának meg elutasítatának. Szóval ez egy ördögi kör, de gondoltam megkérdem már ki mit gondol erről. :/

2013. jún. 9. 02:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Az első 2 undorító, a 3. egész jó, a 4. elmegy, de nekem nem állna jól.
2013. jún. 10. 12:31
 32/37 anonim ***** válasza:

hát igen, tudom.

ettől megijednek a magyarok, pedig nem is volt meredek.

de ez van. a kommunizmus utóhatásai. még egy 50 év és rendben lesznek a magyar férfiak. én meg addig is maradok a rövid hajúaknál :D

2013. jún. 10. 12:32
 33/37 LeftBehind ***** válasza:
Ha úgy kell kinéznem mint egy retkes szivárványhuszár csak azért hogy tetszek egy csajnak,akkor már inkább a kommunizmus.
2013. jún. 10. 16:01
 34/37 anonim ***** válasza:
haha :D humorérzéked az van! tetszik.
2013. jún. 10. 18:34
 35/37 CoortezFan válasza:

már nem azért, de nekem nagyon is bejönnek a hosszú hajú hapsik. pl a rockerek között van egy csomó hosszú hajú. és nem tudok róla, hogy borzalmas lenne az ízlésem. a másik meg, hogy eltértetek kissé a tárgytól

kedves kérdező! fogalmam sincs mit értesz az alatt, hogy csúnya vagy. a súlyoddal van baj? az arcod pattanásos? a magasságod nem megfelelő? ( adhatnál magadról személy leírást ) mert ezekre mind van megoldás.

2013. jún. 16. 16:21
 36/37 anonim válasza:

próbáld meg összeszedni az önbizalmadat!

ja, és ne mutasd ki, h milyen érzelgős vagy , és ne csüggedj el, ne hallgass az ilyen hülye kommentelőkre, akik csak még jobban lelohasztják az életkedvedet!

2013. júl. 5. 12:01
 37/37 anonim ***** válasza:

1.Felhívnám a kommentelők figyelmét, hogy ez egy anonim oldal, és az általatok ismert valós személyel/kkel levő téma- azonosság a véletlen műve. Kicsi a valószínűsége, hogy az írt ide, akire te gondolsz.

2. Gyúrj az önbizalmadra! =legyen célod és dolgozz a megvalósításán

2015. máj. 19. 03:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!