Szerintetek, ha feladom a csajozást és csak barátkozni próbálok lányokkal, akkor van esélye, hogy egy magamfajta csúnya srácnak végül mégis lesz barátnője, akár a lány barát akár más csaj esik belém?
hát igen, tudom.
ettől megijednek a magyarok, pedig nem is volt meredek.
de ez van. a kommunizmus utóhatásai. még egy 50 év és rendben lesznek a magyar férfiak. én meg addig is maradok a rövid hajúaknál :D
már nem azért, de nekem nagyon is bejönnek a hosszú hajú hapsik. pl a rockerek között van egy csomó hosszú hajú. és nem tudok róla, hogy borzalmas lenne az ízlésem. a másik meg, hogy eltértetek kissé a tárgytól
kedves kérdező! fogalmam sincs mit értesz az alatt, hogy csúnya vagy. a súlyoddal van baj? az arcod pattanásos? a magasságod nem megfelelő? ( adhatnál magadról személy leírást ) mert ezekre mind van megoldás.
próbáld meg összeszedni az önbizalmadat!
ja, és ne mutasd ki, h milyen érzelgős vagy , és ne csüggedj el, ne hallgass az ilyen hülye kommentelőkre, akik csak még jobban lelohasztják az életkedvedet!
1.Felhívnám a kommentelők figyelmét, hogy ez egy anonim oldal, és az általatok ismert valós személyel/kkel levő téma- azonosság a véletlen műve. Kicsi a valószínűsége, hogy az írt ide, akire te gondolsz.
2. Gyúrj az önbizalmadra! =legyen célod és dolgozz a megvalósításán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!