Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha feladom a...

Szerintetek, ha feladom a csajozást és csak barátkozni próbálok lányokkal, akkor van esélye, hogy egy magamfajta csúnya srácnak végül mégis lesz barátnője, akár a lány barát akár más csaj esik belém?

Figyelt kérdés
Igazából én már nem fűzök semmmihez sem komoly álmmokat. Valahogy elindultam egy lejtőn pár éve, amikor elkezdtek csúfolni a külsőm miatt és rájöttem, hogy milyen csúnyának is tartanak engem a lányok. Aztán ahogy csajozgattam egyre többször éreztem, hogy undoronak egyesek tőlem, főleg a bulikban, mintha valami leprás szörny lennék. Akkor már indultam a lejtőn lefelé, de igazán még nem csajoztam, míg lassan másfél éve, hogy aktívan csajozgatok és bizony elég sok durva dolgot kaptam a külsőmmel kapcsolatban. Ráadásul olyan dolgok miatt gúnyoltak, amin változtatni sem tudnék, ha akarnék sem. Egy ideje már leadtam a szintet és olyan lányoknál próbálkoztam inkább, akik nem jöttek be a fiúknak, nem voltak fiú rajongóik, ilyesmi. Na itt volt egy-két csaj, akinek mintha bejöttem volna, de végül rá kellett jönnöm, hogy ők is leléptek egy másik sráccal, aki bejött nekik jobban külsőre, amikor már megindult az önbizalmuk, hála nekem. Azóta már nem is tudom mit kéne tennem, de egy pár napja már gondolkozom, hogy talán fel kéne adnom az egész csajozást már úgyis unom, hogy alapból olyan lánynál nincs is értelme próbálkoznom, aki kicsit is bejön, mert azok az átlagos lányok is kapnak legalább 10 rajongót, míg a szebbek meg akár 200-at is, ha nem többet, főleg a facebookonak köszönhetően, ahol már a világ másik végéből is arab meg néger rajongók is írosgatnak a csajoknak meg lájkolják az összes kiírásukat, így érthető, ha a csajok elszálltak és már úgy vannak vele, hogy ők bárkit megkaphatnak, akkor minek érnék be, egy érző szívű, de csúnya sráccal. Valahogy ez is a baj velem, hogy van szívem és túlságosan együttérző típus vagyok. Olyan lányhoz valamiért nincs szerencsém, aki inkább érzelmes, elmélkedős, álmodozós típus lenne, mintn én és inkább visszahúzódó, félénk, szerény vagy már abban sem vagyok biztos, hogy az ilyen lányok is kedvesek lennének velem, lehet ők is kinevetnének, ha meglátnának. Nem is értem én már ezt, lehet tényleg ostoba voltam, hogy arról álmodtam van valahol egy lány, aki más, mint a többi, aki különleges, aki meglátja belsőmet és a külsőm ellenére is tovább néz be a lelkembe. Annyira utálom, hogy ilyen érzelmes, érzékeny típus vagyok. Persze nem mutatom ki, mert erősnek kell látszani, de van, hogy sírni tudnék egy szerelmes párt látva, olyan jó lenne csak megölelni egy aranyos, kedves lányt, aki megérdemli vagy szeretetre vágyik. Tudom, hogy nekem nincs esélyem a csajoknál, de van egy olyan érzésem, ha barátkoznék is a lányokkal, akkor sem lennének kedvesebbek velem, nyílván ugyanúgy gúnyolnának meg elutasítatának. Szóval ez egy ördögi kör, de gondoltam megkérdem már ki mit gondol erről. :/

2013. jún. 9. 02:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
légy kicsit lekezelő, a lányokat el kell csábítani nem barátkozgatni, az nem nyerő ha érzelmes vagy, legyenek érzelmeid de kemény legyél mint a kő
2013. jún. 9. 10:50
 12/37 LeftBehind ***** válasza:
8. Mert semmi más nem használl annyira egy önbizalomhiányos srácnak,mint mikor egy csaj gusztustalannak nevezi,tényleg. Mi van itt a válaszolókkal? Végigolvasom a kommenteket és nekem elmegy az összes életkedvem. Ha azért jöttetek fel,hogy segítsetek akkor próbálkozhatnátok kicsivel konstruktívabb kritikákkal,ha meg nem akartok segíteni akkor mit is kerestek itt egyáltalán?
2013. jún. 9. 12:38
 13/37 anonim ***** válasza:

Amit sokan írtak hogy szánalmasan viselkedsz. Nos részben teljesen igazuk van ebben, mert rossz a hozzáállásod. Ugyan akkor a segítségük helyett inkább ők is adnak még egy pofont hogy tényleg elmenjen a kedved ettől az egésztől.

Ha csajozni akarsz akkor ezt az egészet amit itt leírtál le kell küzdened. Nos a barátkozás is jó megoldás de nem hosszú távú. Ha egy lánnyal csak barátkozol akkor abból semmi sem lesz, mert ők érzik ám hogy csak barátnak kellenek neked és akkor is összejöhetnek egy másik pasival. Persze vannak kivételek de azért nem így működik.

Figyi én is jártam hasonló cipőben mint te, de én nem sírtam hanem tettem is érte hogy változzak. Én megismertem egy lányt a tanfolyamon aki külsőre bejött nekem pedig sokan mondták hogy a csaj nem nagy durranás, én barátkoztam vele meg ismerkedtem, de mondta hogy van barátja, én azt hittem hogy külső alapján egy bunkó lekezelő emberről van szó, mert úgy nézett ki. Gondoltam akkor arra hogy ha jobban odateszem magam akkor talán szakít vele miattam, de amikor megismertem a barátját akkor totál leesett nekem hogy fényképen sokkal jobb képűnek látszik mint élőben, de nem ez a lényeg, ő adott magára, még ha ronda külsőleg akkor is, és egy kedves tisztességes ember aki jó fej és nem bánik lekezelően a lányokkal. Én akkor jöttem rá hogy hoppá nem csak a külső a lényeg hanem a rossz hozzá állással is van probléma és akkor hagytam a csajt csak barátok maradtunk és ennyi. Közben változtattam magamon, kb fél évig csak pihentettem a dolgot kitöröltem magamból a csalódásokat, és felvettem egy olyan stílust ami leginkább illik hozzá, önmagam hagytam és határozott voltam a lányokkal szemben.

Nos mivel jobb önbizalmam lett határozottabb voltam, és nem foglalkoztam annyira az érzelmekkel plusz a külsőmre is adtam amennyit csak lehetett egyből azt vettem észre hogy jobban kijövök a lányokkal és az ismerkedés is jobban megy. Össze is jöttem egy lánnyal aki a határozott pasikra bukik, akik nem érzelmes sírós emberek és nem sírnak folyton hanem megállják a helyüket, elfogadják magukat meg az életüket és tesznek is érte hogy jobb legyen és nem sírnak mindenért.

Nos én így találtam meg a párom.

Veled is az a baj most nem bántásból mondom hogy csak itt sírsz nekünk mert egy csődtömeg vagy. Ezt el kell ismerned hogy te csőd vagy, és egy kalap sz@r. Most nem bántásból mondtam de per pillanat ez az igazság, és ha azt akarod hogy változzon akkor tegyél is ellene.

Küzdd le ezt a sírásos depis hangulatot, foglald el magad, próbálj meg fel erősödni, adj jobban a külsődre, ne másokat utánozz mert annak semmi értelme, add önmagad, és ne hanyagold el a megjelenésed, és határozott légy ne görcsölj ha egy lánnyal beszélzs. Beszélj vele úgy mint egy más normális emberrel. Ha már jóban vagytok akkor elkezdhetsz kicsit nyomulni és belevihetsz egy kis érzelmességet is, de próbáld tartani azt az egyensúlyt, mert a legtöbb csaj azért ijed meg tőled mert hirtelen adód magad túl érzelmesnek és azt észreveszik hogy gyenge vagy és nem biztos hogy megtudnád őket védeni néhány szituációban. Nos erre kell neked odafigyelned.

Lehet hogy így is megtalálod a párod mert meglehet, mert biztos találsz egy olyan lányt, de valószínű hogy a barátságon kívül nem lesz ezen kívül semmi!

Szóval most fejedben el kell döntened hogy mit akarsz, vagy teszel érte, vagy akkor sz@rd le az egészet és éld le az életet párkapcsolat nélkül, mert így is lehet és úgy is lehetsz boldog, de az biztos hogy az életedből hiányozni fog ez az egész dolog.

Ha meg csak muffra vágysz akkor vannak prostik is. Ezt is eldöntheted de tegyél is azért amit eldöntesz a fejedben mert nem jön semmi sem magától, a sült galambra ne várj hogy a szádba repüljön, ha eldöntesz valamit tegyél is érte, mert ha nem teszel akkor soha nem lesz belőle semmi!

Szóval kezdésnek jobb he elfelejted ezt a baromságot amit ide írtál, töröld ki ezt a hozzállást az agyadból és pihentesd a pár keresést egy időre, majd kezdj el adni magad,a először azzal foglalkozz hogyan változtathatnál a megjelenéseden és a stílusodat hogyan tehetnéd úgy hogy maradj is önmagad de erősebb is legyél. Ha ez megvan akkor elkezdheted az ismerkedést. És ne add fel rögtön ha alutasit 3 lány, ismerkedj tovább! Előbb utóbb megtalálod azt akinek kellesz és te is kellesz neki! Lényeg hogy erősnek kell lenned!

ha ez sem megy akkor hagyd az egészet, és foglalkozz az életed többi részével, a karriereddel stb...

2013. jún. 9. 15:46
 14/37 anonim ***** válasza:

Friendzone-ra lehet még lehetőség, de azzal mit érsz el?

"Gusztustalan vagy.Ahogy itt nyafogsz mint valami kislany"

Véletlenül nem sejted, ennek mi lehet az oka? Persze nektek semmi közötök az egészhez, minden a pasi hibája...pont a ti fajtátok miatt van ennyi ilyen kérdés.

"Undorito ahogy viselkedsz"

Mondja ezt egy troll. LOLWUT :DDDDDD

2013. jún. 9. 15:48
 15/37 LeftBehind ***** válasza:
13."kitöröltem magamból a csalódásokat" - megkérdezhetem,hogy ezt mégis hogy érted el?
2013. jún. 9. 22:24
 16/37 anonim ***** válasza:

az első válaszolók kegyetlen tizenévesek. rájuk ne hallgass, majd kinövik.

a lényeg, hogy miért lennél csúnya? egy férfi nem lehet csúnya. különben is, mindenen lehet javítani.

tehát mi rajtad a csúnya? pattanásos vagy?

csinálj magaddal valamit, hogy szebb legyél.

én nő vagyok, nekem hihetsz, nem a szép férfiak tetszenek nekem. hanem a határozott, kedves, erős, kiegyensúlyozott férfiak. akik mondjuk nincsenek elhízva. a testedet meg bármikor formázhatod. legyél szép izmos. nem kell, hogy testépítő legyél, csak ne legyen sörhasad meg tokád.

az öltözködéseden is lehet sokat javítani. szandál zoknival, baseballsapka, hatalmas lógós ing: ezeket felejtsd el. nézegess külföldi street fashion oldalakat, és merengj el, hogy hogy tudnál jobban kinézni. a hajad is legyen normálisan levágva.

és ha szemüveges vagy, akkor valami normális szemüvegkereted legyen, ne valami fémkeretes a nyolcvanas évekből. ha meg bajuszod van, azt tüntesd el.

na ennyi. szerintem ennyi elég a nőknek.

ha ezt megteszed, és még mindig elutasítanak, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem a külsőd miatt.

hanem a határozatlanságod miatt, vagy a negatív hozzáállásod miatt.

nekem nem egyszer az alacsony férfiak is bejönnek, ha jó a kisugárzásuk. de ha pl. egy amúgy szép férfi nyámnyila, akkor nem érdekel.

tehát ezeken gondolkozz el.

2013. jún. 9. 22:41
 17/37 anonim ***** válasza:
Pont azért ne higgy az utolsónak, mert nő. A határozatlanság, hozzáállás nem számít a nőknek. Illetve úgy igen, h ha jóképű vagy, de határozatlan, akkor cukinak gondolnak (jó értelemben), de ha csúnya, és közben határozott, akkor legfeljebb beképzeltnek. Kisugárzása pedig csak az atomerőműnek van, ez a szó a nőknél valójában egyet jelent a külsővel.
2013. jún. 10. 08:10
 18/37 anonim ***** válasza:

ne higgy az utolsónak, én az azelőtti vagyok.

menjél el sétálni, és nézd meg a férfiakat, akik párban vannak.

ugye, hogy nem szépek? mivel Magyarországon a szép férfiakat nagyítóval kell keresni.

magamról tudom, hogy nekem tényleg nem számít pl. a magasság. az mondjuk jó, ha legalább egymagas velem. de ami számít, az a humor, az intelligencia, az egészséges önbizalom. nem egy alacsony fiút láttam már tarolni az egészséges önbizalma jóvoltából. és nekem is tetszettek!

csak tényleg ne nézzen ki nagyon hülyén az illető.

húzza ki magát, legyen valamennyire sportos. stb. de ezek olyan dolgok, amiken könnyű változtatni.

ha az arcod nem szép, az nem nagy baj. de hozd ki az arcodból is a maximumot. meg az öltözködésedből.

inkább a görcsösség az, ami a nőket valahogy elriasztja.

ha valaki nem is csúnya, csak azt hiszi magáról, és emiatt görcsöl, az teljesen elveszti a vonzerejét. a nők nagyon könnyen, első látásra megérzik ezt.

2013. jún. 10. 08:51
 19/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez azért van, mert ti nők annyira kritikusak vagytok, h az átlagos férfiakat is csípőből lerondázzátok. Nekik még van esélyük nőt szerezni (bár már nekik is nagyon meg kell szenvedniük érte), a valóban csúnyáknak viszont nincs. Ugyanez igaz a magasságra meg a farokméretre is: ami valójában átlagos, az számotokra már kicsi.
2013. jún. 10. 09:53
 20/37 anonim ***** válasza:

nem, tehát a magyar férfiak tényleg nem esztétikusak. az átlag magyar férfi az egy másik országban átlag alattinak számít. többször éltem külföldön, tudom, miről beszélek. csak kapkodom a fejem külföldön, hogy hát ilyen is van? létezik ez??? tényleg minden második férfi tetszik, aki szembejön?

most nem a huszonöt alattiakról van szó, mert azok igen jól néznek ki Mo-n is. az afölöttiek viszont gyors ütemben elkezdenek pocakot ereszteni, tokát növeszteni, dívik a szandál zoknival, a melegítő, a túlméretezett, lógó ing, és a túrabakancs (városban). meg a furcsa arcszőrzet. kelet-európaiasan dizájnolt szakáll meg mittudomén bajusz meg satöbbi. hát ezek a külső jegyek komolyan mondom, még a legszebb férfit is nemkívánatossá teszik.

de az egészben az a poén, hogy a magyarok is tudnának jól kinézni, ha még az arcuk nem is az a tipikusan szép. csak legyenek már csinosak, legyenek férfiak, ne nézzenek ki úgy, mint egy kilenc hónapos terhes nő.

az összes bajuszt meg fémkeretes szemüveget betiltanám.

tehát nézzenek ki valahogy normálisan, és az arcvonások akkor nem fognak úgy számítani. és viselkedjenek férfiasan, beszéljenek férfiasan, ne úgy, hogy bocsi meg szió meg nem tudom mi. mert ez tényleg riasztó. engem elriaszt. nem az riaszt el, ha valakinek nagy az orra vagy nem tudom, hanem ezek, amiket itt leírtam.

2013. jún. 10. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!