Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha feladom a...

Szerintetek, ha feladom a csajozást és csak barátkozni próbálok lányokkal, akkor van esélye, hogy egy magamfajta csúnya srácnak végül mégis lesz barátnője, akár a lány barát akár más csaj esik belém?

Figyelt kérdés
Igazából én már nem fűzök semmmihez sem komoly álmmokat. Valahogy elindultam egy lejtőn pár éve, amikor elkezdtek csúfolni a külsőm miatt és rájöttem, hogy milyen csúnyának is tartanak engem a lányok. Aztán ahogy csajozgattam egyre többször éreztem, hogy undoronak egyesek tőlem, főleg a bulikban, mintha valami leprás szörny lennék. Akkor már indultam a lejtőn lefelé, de igazán még nem csajoztam, míg lassan másfél éve, hogy aktívan csajozgatok és bizony elég sok durva dolgot kaptam a külsőmmel kapcsolatban. Ráadásul olyan dolgok miatt gúnyoltak, amin változtatni sem tudnék, ha akarnék sem. Egy ideje már leadtam a szintet és olyan lányoknál próbálkoztam inkább, akik nem jöttek be a fiúknak, nem voltak fiú rajongóik, ilyesmi. Na itt volt egy-két csaj, akinek mintha bejöttem volna, de végül rá kellett jönnöm, hogy ők is leléptek egy másik sráccal, aki bejött nekik jobban külsőre, amikor már megindult az önbizalmuk, hála nekem. Azóta már nem is tudom mit kéne tennem, de egy pár napja már gondolkozom, hogy talán fel kéne adnom az egész csajozást már úgyis unom, hogy alapból olyan lánynál nincs is értelme próbálkoznom, aki kicsit is bejön, mert azok az átlagos lányok is kapnak legalább 10 rajongót, míg a szebbek meg akár 200-at is, ha nem többet, főleg a facebookonak köszönhetően, ahol már a világ másik végéből is arab meg néger rajongók is írosgatnak a csajoknak meg lájkolják az összes kiírásukat, így érthető, ha a csajok elszálltak és már úgy vannak vele, hogy ők bárkit megkaphatnak, akkor minek érnék be, egy érző szívű, de csúnya sráccal. Valahogy ez is a baj velem, hogy van szívem és túlságosan együttérző típus vagyok. Olyan lányhoz valamiért nincs szerencsém, aki inkább érzelmes, elmélkedős, álmodozós típus lenne, mintn én és inkább visszahúzódó, félénk, szerény vagy már abban sem vagyok biztos, hogy az ilyen lányok is kedvesek lennének velem, lehet ők is kinevetnének, ha meglátnának. Nem is értem én már ezt, lehet tényleg ostoba voltam, hogy arról álmodtam van valahol egy lány, aki más, mint a többi, aki különleges, aki meglátja belsőmet és a külsőm ellenére is tovább néz be a lelkembe. Annyira utálom, hogy ilyen érzelmes, érzékeny típus vagyok. Persze nem mutatom ki, mert erősnek kell látszani, de van, hogy sírni tudnék egy szerelmes párt látva, olyan jó lenne csak megölelni egy aranyos, kedves lányt, aki megérdemli vagy szeretetre vágyik. Tudom, hogy nekem nincs esélyem a csajoknál, de van egy olyan érzésem, ha barátkoznék is a lányokkal, akkor sem lennének kedvesebbek velem, nyílván ugyanúgy gúnyolnának meg elutasítatának. Szóval ez egy ördögi kör, de gondoltam megkérdem már ki mit gondol erről. :/

2013. jún. 9. 02:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
ja és a hosszú hajat ne felejtsük ki, mert az talán még a hülye körszakállnál is rosszabb. 2013 van!!!
2013. jún. 10. 11:37
 22/37 LeftBehind ***** válasza:
Mi bajod a hosszú hajjal? OK,hogy neked nem tetszik,de attól még nem kell leszólni. Nekem például kegyetlenül hülyén áll a rövid haj.
2013. jún. 10. 11:47
 23/37 anonim ***** válasza:

nem csak nekem nem tetszik a hosszú haj, hanem a legtöbb nőnek. sokat hallom! ennek már lejárt az ideje. legfeljebb olyan nőknek tetszik, akiknek maguknak is rossz ízlésük van. persze,van ilyen jócskán. akkor rossz ízlésű nőknél kell próbálkozni :D

el nem tudok képzelni olyan férfifejet, akinek csak a hosszú haj áll jól.

2013. jún. 10. 11:52
 24/37 anonim ***** válasza:

Tehát akinek az ízlése nem egyezik a tiéddel, annak rossz ízlése van? :D

Egyébként én úgy vettem észre, h van aki imádja a hosszú hajat, és van aki utálja.

2013. jún. 10. 11:56
 25/37 LeftBehind ***** válasza:
Hát ez tényleg kifejezetten kedves hozzászólás volt. Ja és utánanéztem ennek a street fashion-nek,amit emlegettél....hát inkább a gyors halál.
2013. jún. 10. 11:57
 26/37 anonim ***** válasza:

nem, nem feltétlenül van rossz ízlése annak, aki mást gondol, mint én.

lehet másmilyen ízlése, de mégis látom, hogy jó-e vagy rossz-e. tudom magamról, hogy régebben nekem is rossz ízlésem volt. nem feltétlen férfiak terén, hanem úgy összességében.

azóta sokat fejlődtem, odafigyelek erre, sokat jártam külföldön, ellesek dolgokat olyanoktól, akiknek jobb ízlése van, mint nekem. most már úgy érzem, elég megbízható az értékítéletem ízlés, esztétikum terén.

persze nem muszáj elhinni. :D

2013. jún. 10. 12:00
 27/37 anonim ***** válasza:

street fashion: hát ez sokminden lehet.

de tudom, a magyarok elzárkóznak attól, ami nem kockás ing, meg kínai farmernadrág.

van még hova fejlődni.

2013. jún. 10. 12:01
 28/37 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, h jó meg rossz ízlés. Kerestem én is ilyen street fashion képeket, és a legtöbb vmi borzalom. Egyébként is, ami divatos, az 99%-ban ízléstelen.
2013. jún. 10. 12:03
 29/37 anonim ***** válasza:

itt egy pár példa, amik szerintem nem meredekek, de mégis tetszetősek, és nem az a tipikus "csak vegyünk fel valamit, mert egy igazi férfi nem ad magára" hozzáállást tükrözik.

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 10. 12:13
 30/37 LeftBehind ***** válasza:
Még a 1. és a 3. olyan,hogy ha nagyon kétségbe lennék esve akkor talán. De a többi? Hát ez meg miez? Ha ez számít manapság férfiasnak,akkor én eltévesztettem a planétát! Csőnadrág kardigánnal és még a hosszú haj az ízléstelen? Hát bocsánatot kívánok!
2013. jún. 10. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!