Szerintetek, ha feladom a csajozást és csak barátkozni próbálok lányokkal, akkor van esélye, hogy egy magamfajta csúnya srácnak végül mégis lesz barátnője, akár a lány barát akár más csaj esik belém?
nem csak nekem nem tetszik a hosszú haj, hanem a legtöbb nőnek. sokat hallom! ennek már lejárt az ideje. legfeljebb olyan nőknek tetszik, akiknek maguknak is rossz ízlésük van. persze,van ilyen jócskán. akkor rossz ízlésű nőknél kell próbálkozni :D
el nem tudok képzelni olyan férfifejet, akinek csak a hosszú haj áll jól.
Tehát akinek az ízlése nem egyezik a tiéddel, annak rossz ízlése van? :D
Egyébként én úgy vettem észre, h van aki imádja a hosszú hajat, és van aki utálja.
nem, nem feltétlenül van rossz ízlése annak, aki mást gondol, mint én.
lehet másmilyen ízlése, de mégis látom, hogy jó-e vagy rossz-e. tudom magamról, hogy régebben nekem is rossz ízlésem volt. nem feltétlen férfiak terén, hanem úgy összességében.
azóta sokat fejlődtem, odafigyelek erre, sokat jártam külföldön, ellesek dolgokat olyanoktól, akiknek jobb ízlése van, mint nekem. most már úgy érzem, elég megbízható az értékítéletem ízlés, esztétikum terén.
persze nem muszáj elhinni. :D
street fashion: hát ez sokminden lehet.
de tudom, a magyarok elzárkóznak attól, ami nem kockás ing, meg kínai farmernadrág.
van még hova fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!