Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon friss szakításon...

Nagyon friss szakításon vagyok túl, szerelmes vagyok de elhagytam mert nem működik. Ma estére randim van egy másik sráccal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyasfajta randira célzok. Még sose volt futó kalandom, pláne nem csak szex egy olyan férfival akivel nem vagyok együtt. Akarom, de félek hogy megbánom. És ha idővel kibékülök a barátommal, akkor hogy nézzek a szemébe. Ez a srác akivel ma van találkám már ismerem egy ideje sokat beszélgettünk, és jó pasi. De nem lakunk közel egymáshoz, meg szerintem vele nem is lesz több ennél a ma esténél. Elmennyek és vállaljam be vagy ne?? Nem tudom..
2013. jún. 8. 15:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Elsírom magam az ilyen embereken. A kérdezőn is meg a tanácsadokon is kivéve azokat, akik azt mondják, hogy ne adja oda magát. Ilyen világot élünk? Aztaqrva én is hányszor felajánlottam hogy utazok is, beszélgetésért meg szexért is, de hirtelen minden nő olyan erkölcsös lett hogy beszarok.
2013. jún. 8. 16:12
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem mindegy hogy olyannal vagyok együtt akit én választok.. :DDDD De Alfonzia tetszett a válaszod jót nevettem. És amúgy is ez lenne a harmadik pasi az életembe nem a 6-7. hogy azt lehessen mondani ribii vagyok.
2013. jún. 8. 16:19
 33/38 anonim ***** válasza:
Akkor is lehetsz ribanc ha nem volt barátod. Mert ugye a ribanc-sággal nem barátokra teszel szert, csak alkalmakra...
2013. jún. 8. 16:51
 34/38 anonim ***** válasza:
Egy közös sajtos tejfölös lángos randiért, mit vállalsz be?
2013. jún. 8. 17:02
 35/38 A kérdező kommentje:
bevállalom hogy átüssem az agyadat édes :)
2013. jún. 8. 17:55
 36/38 anonim ***** válasza:
Holnap föltétlenül számolj be ,hogy mi volt!Részletesen!:)
2013. jún. 8. 19:01
 37/38 anonim válasza:
12es vagyok. Mondjuk azért leírhattad volna kicsit jobban a sztorit. Amúgy részben jogosan kapod most az oltásokat, 1 sztori hiánya, 2 a kérdés, ahogy feltetted. Szerintem normális ember csakis negatívan reagál erre. Egyébként meg biztos sz.r lehetett neked, én sose kérnék ilyet egy nőtől se, de legalább őszinte volt. Arra meg hogy búfelejtésként gáz-e hogy lefekszel az első pasival aki szembe jön veled (illetve nem tom hol ismerted meg és felizgulsz ne várj pozitív választ :) Bár azért azt tényleg vicces amit írtál, "hogy ugyis az lesz a vége". Mintha nem kellenél hozzá te is.
2013. jún. 8. 19:03
 38/38 kolosszus22 ***** válasza:

Nagyon nem akarok belemenni az egész témába, de ne feküdj le az új hapival, egyszerűen azért mert érzed, hogy megbánhatod és meg is fogod. Ilyet majd akkor csinálj, ha teljesen túl vagy az exen és jól érzed magad egyedül is, addig csak magadat szívatod vele!

26F

2013. jún. 9. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!