Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon friss szakításon...

Nagyon friss szakításon vagyok túl, szerelmes vagyok de elhagytam mert nem működik. Ma estére randim van egy másik sráccal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyasfajta randira célzok. Még sose volt futó kalandom, pláne nem csak szex egy olyan férfival akivel nem vagyok együtt. Akarom, de félek hogy megbánom. És ha idővel kibékülök a barátommal, akkor hogy nézzek a szemébe. Ez a srác akivel ma van találkám már ismerem egy ideje sokat beszélgettünk, és jó pasi. De nem lakunk közel egymáshoz, meg szerintem vele nem is lesz több ennél a ma esténél. Elmennyek és vállaljam be vagy ne?? Nem tudom..
2013. jún. 8. 15:30
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
nők..
2013. jún. 8. 15:36
 12/38 anonim válasza:
81%
Aha szerelmes... Ez jó. Nem akarlak elítélni így neten keresztül meg egy kérdés alapján... De annyira nonszensz hogy találkoztok egy sráccal aki jól néz ki, egyből ben.dvesedtek. Tök mind1 hogy kapcsolatban vagytok, vagy szakításon túl. Nem általánosítani akarok, csak annyiszor tapasztaltam már. Természetesen mi pasik se vagyunk jobbak egy fokkal se. De rosszabbak se.
2013. jún. 8. 15:36
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Igen, megesik, hogy két ember nem illik össze. Csak a szerelmes vagyok, hiányzik nagyon, és a hirtelen megdugatom magam kicsit összeférhetetlen dolgok.
2013. jún. 8. 15:38
 14/38 A kérdező kommentje:
Nem beszélgettem amíg ő volt egy pasival se. SŐt 470 pasit töröltem le csak ő miatta hogy lássa nnem érdekel más, lassan egy hónapja vagyunk külön azóta beszélgetek megint ezzel a sráccal, mert másfél éve is ismerkedtünk csak akkor még kislány voltam.
 15/38 anonim ***** válasza:
33%
Persze menj el,kutyaharapást szőrivel...Miért is ne érezhetnéd jól magad,ha már szakítottatok.Viszont ha úgy érzed,hogy visszamennél hozzá akkor ne menj,mert én férfiként biztosan nem fogadnálak vissza,ha rögtön más ágyában vigasztalódnál.
 16/38 A kérdező kommentje:
Igen tudom, ezért se tudom hogy bele mennyek e.
2013. jún. 8. 15:39
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
úgy írod mintha randi lenne, pedig csak töcskölni mész :D
2013. jún. 8. 15:40
 18/38 A kérdező kommentje:
Visszamennék hozzá, de nem megyek mert nem jó!!!! Inkább vagyok egyedül mint egy rossz kapcsolatba, de lehet ez meg egy olyan dolog amit ha elszalasztok csak mert még mindig azt szeretem akit nem kellene, akkor megbánom. De lehet akkor bánom meg ha megteszem, tiszta röhely
2013. jún. 8. 15:40
 19/38 anonim ***** válasza:

Nem érdekel, hány pasit töröltél le a kedvéért, a tény attól még az, hogy ebben a nagy szerelemben képes vagy pár nappal szakítás után széttenni a lábadat az első jöttmentnek, aki kicsit jobban néz ki. De te persze nagyon szerelmes vagy, és miözben egy idegen péló fog ki-be járni benned, aközben is nagyon szerelmesen vágyakozol vissza hozzá...

Bocs, de szerintem exed is jobban jár, ha egy normálisabb lányt talál.

2013. jún. 8. 15:41
 20/38 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy meg fogod bánni... aki ennyit agyal az mindig a rövidebbet húzza. ;)
2013. jún. 8. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!