Nagyon friss szakításon vagyok túl, szerelmes vagyok de elhagytam mert nem működik. Ma estére randim van egy másik sráccal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyasfajta randira célzok. Még sose volt futó kalandom, pláne nem csak szex egy olyan férfival akivel nem vagyok együtt. Akarom, de félek hogy megbánom. És ha idővel kibékülök a barátommal, akkor hogy nézzek a szemébe. Ez a srác akivel ma van találkám már ismerem egy ideje sokat beszélgettünk, és jó pasi. De nem lakunk közel egymáshoz, meg szerintem vele nem is lesz több ennél a ma esténél. Elmennyek és vállaljam be vagy ne?? Nem tudom..2013. jún. 8. 15:30
21/38 anonim válasza:
Száz szónak is egy a vége. Ha tényleg annyira szertnéd, és annyira hiányozna, meg reménykednél még bármiben, akkor eme kérdést fel se tetted volna.
22/38 anonim válasza:
én mikor szakítottam a pasimmal, kb. 3 hónapig mindennap órákat bőgtem.
a barátnőm mikor szakított folyamat elment velem bulizni és úgy kellett a hátamon hazavinni olyan részeg volt, de más pasira rá se bírt nézni.
a másik barátnőm nem tudott enni és kórházba került annyit fogyott.
nem hihető hogy szereted, ha már dugatnád is magad mással.
ez nem szeretet, max. ragaszkodás.
23/38 A kérdező kommentje:
Neki nem normálisabb lány kell, hanem qrva akiből megélhet. Zavar hogy úgy jön le mintha én lennék a szar szemét. Több hónapig voltam vele és hittem azt hogy idővel ő is megszeret annyira hogy fontosabb legyen neki ez az egész kettőnk között mint a pénz. DE NEEEEM!! ÉS én jártam szarul amiért azt hittem tudok változtatni rajta, holott nem lehet. Elmondtam én sose tennék olyat ami miatt később nehéz lenne tükörbe nézzek, megértette, sokszor ott hagytam de mindig húzott vissza mert azt mondja szeret, de tudja ő is h ez nem jó. Úgy váltunk el hogy keressen egy olyan nőt akivel megteheti amit akar, én meg egy ilyen pasi után sírjak? Már nem akarok többet ő vele foglalkozni, szeretem igen, de majd elmúlik mert tudom azt hogy jobb nélküle mint vele!
2013. jún. 8. 15:48
24/38 anonim válasza:
Annyira fontos az a szex ma?Inkább intézd el magadnak és a lelkiismereted is tiszta marad.Aki szeri a másikat az nem megy bele egy alkalmi szexkapcsolatba.
25/38 anonim válasza:
Ez ugye csak poén? Ugye nem gondolod komolyan, hogy az lenne a megoldás, ha egyből lefekszel búfelejtésnek mással? Könyörgöm, gondold meg százszor ezt, bár úgyis megteszed. Kompromisszumok kellenek egy kapcsolathoz, nem eldobjuk egyből, ami nem megy. Kérlek, térden állva könyörgök, ne add oda magad ennek az újnak még.
26/38 anonim válasza:
Ja olyan strici féle?Akkor azonnal hagyd ott,és érezd jól magad.
27/38 A kérdező kommentje:
Nem stricii féle. 13 éves kora óta maga tartja el magát, eddig megoldotta nem kell mondjam hogyan, de azóta már más világ van nehéz fennt maradni annak is akinek normális munka helye van, a bűnözésből meg nagyon rizikós már ő is nagyon cinkes, és ezért azt mondja ő neki olyan nő kell aki megteszi érte és jobb életet ad neki, én meg mondtam hogy nem, de valamiért mégis vele maradtam mert amúgy meg imádtam vele beszélgetni, csak van egy élete amibe én nem illek bele. Mondtam neki ha annyira szeretne nem akarna belőlem azt csinálni, erre ezt is szépen kimagyarázta, hogy még jobban szeretne amiért megtenném érte, és nem undorodna tőlem, mert sok nő szét csalja a barátját, az meg nagy szerelmesen mit se tud róla, de ő neki már másképp kell gondolkodjon. Aztán ez végett sokat veszekedtünk mindíg, ott is hagytam de mindig húzott vissza mert hogy szeret. elmondtam hogy én nem fogok ilyet tenni egy férfiért sem, megértette azt mondta tudja ő is, mindketten vágjuk hogy ennek így nincs értelme de a szíve húzza felém, az enyém is ő felé. De voltak dolgok amik miatt már annak sincs jelentősége, együtt laktunk, hazajöttem azóta nem kapcsoltam be a telefonom csak hogy ne tudjon elérni és ne gyengüljek meg újra. Most meg jött ez a srác felvidít, jókedvem van nem gondolok annyit a volt barátomra, és ezért jött az hogy ma találkozzunk és annak meg úgy is az a vége mert messziről nem utaz le senki beszélgetésért.
2013. jún. 8. 15:57
28/38 anonim válasza:
Ne magyarázd meg hogy rib@nc vagy.
29/38 A kérdező kommentje:
Nem tudsz megbántani, se megsérteni, mert nem vagyok az :)) Ha én rib@nc vagyok te is az vagy másik esetben meg egy hímkurv@.. :)
2013. jún. 8. 16:03
30/38 anonim válasza:
Hát mostmár ismerve a története én azt mondom, hogy üsd le mind a 2 legyet 1 csapással!
A pasival feküdj le. Reggel kérd el a zs-t és menj vissza a barátodhoz, hogy "megjavultál".
Így utolsó kommented tükrében az a vicc, hogy nagyjából a barátod is pont ugyanezt szorgalmazta amit te most csinálni akarsz. Csak bevétel is lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!